A remeklő Gulácsi a Germániában! • SportTV

A remeklő Gulácsi a Germániában!

2020. 02. 10. 17:05    
Olvasási idő: < 1 perc

Gulácsi Péter volt a mezőny egyik legjobbja a Bayern München-RB Leipzig mérkőzésen. A magyar kapus a második legjobb osztályzattal zárt a pályára lépők között, és vállalta, hogy a Germániában részletesen is értékeli a rangadót. Tartsatok velünk az élő adásban!

Jóllehet a Ciara ciklon miatt az RB Leipzig csapata repülőgép helyett kénytelen volt autóbusszal megtenni a München és Lipcse közötti csaknem 500 km-et, a 0-0 s döntetlennel együtt járó egy pont miatt ezt könnyebb lehetett elviselni. Az ikszben elévülhetetlen érdemeket szerzett Gulácsi Péter, aki két bravúrt is bemutatott, elsősorban emiatt kapott 2,5-es osztályzatot a Kicker sportmagazintól. Ez a második legjobb kalkulus volt a mezőnyben, csak a lipcseiek középhátvédje, Upamecano volt jobb a maga kettesével.

Gulácsi megőrizte a pontot a Lipcsének

Ha arra keressük a választ, miért nem nyert a Bayern München a német bajnokság szuperrangadóján, kopogtassunk Gulácsi Péternél!

Posted by Sport TV on Monday, February 10, 2020

Az évad során Gulácsinak a mostani volt az ötödik shutoutja, a Bayern ellen pedig a második – az előző idény hajrájában Lipcsében, most pedig pályafutása során először Münchenben nem kapott gólt a bajor sztárcsapattól.

„El kell ismernünk, az első félidőben a Bayern egyértelműen jobb volt. A másodikban aztán már nekünk is megvoltak az esélyeink, hogy megnyerjük a meccset. Összességében jól játszottunk, elégedettek vagyunk a pontszerzéssel. Továbbra is jól állunk az első helyért zajló küzdelemben. Az előző találkozókhoz képest látványosan javítottunk a teljesítményünkön. A következő hetekben rendszeresen így szeretnénk futballozni” – mondta az RB Leipzig honlapjának a magyar kapus.

Gulácsi Péter ennél bővebben is értékeli csapata müncheni teljesítményét, a Germánia legújabb adásában ugyanis telefonos interjút készítünk a Leipzig és a magyar válogatott kapusával. Addig is, szavazzon mindenki a forduló legszebb góljára!

Ki szerezte a 21. forduló legszebb gólját a Bundesligában?

Emre Can (Dortmund) a Leverkusen ellen

0%

Timothy Chandler (Frankfurt) 1. gólja az Augsburg ellen

0%

Matthias Zimmermann (Düsseldorf) a Wolfsburg ellen

0%

A Sport1-en 19:30-kor élőben jelentkezünk a Germánia című német futballmagazinnal.