Canellas a legjobb, Mikler a 2. • SportTV

Canellas a legjobb, Mikler a 2.

2020. 02. 17. 07:44    
Olvasási idő: < 1 perc

A PSG ellen bravúros győzelmet arató MOL-Pick Szeged-játékosok közül Joan Canellas bekerült a forduló válogatottjába, Mikler Roland pedig a játéknap második legnagyobb védését mutatta be a kézilabda Bajnokok Ligájában.

A hagyományos EHF TV-s összeállítást látva elmondható, a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatának ebből a szempontból is kifizetődő volt a PSG legyőzése a kézilabda Bajnokok Ligája 12. fordulójában. Igaz, Mario Sostaric kínai figurás gólja végül nem került be a Top5-be (ott van helyette a szegedi meccsről Mikkel Hansen és Sander Sagosen egy-egy irtózatos bombája), viszont a kapusok között Mikler Roland hajrábeli, Sagosennel szembeni bravúrja második helyet ért.

A forduló válogatottjába pedig bekerült a hét meccsén 10 gólt lövő szegedi Canellas, aki ugyan inkább irányító, de ezen a meccsen balátlövőt játszott, prímán. A tíz gólját 12 lövésből érte el, és aztán ebben tényleg volt minden a klasszikus átlövéstől a betörésen át a cselesig. Canellas még a forduló játékosa is lehet, rá majd ezen a Facebook-oldalon keresztül lehet szavazni.

A Sport TV élőben követi nyomon a kézilabda Bajnokok Ligája eseményeit.