Steph Curry és Kevin Durant is melózik a visszatérésért • SportTV

Steph Curry és Kevin Durant is melózik a visszatérésért

2020. 02. 20. 14:14    
Olvasási idő: < 1 perc

A Golden State Warriors jelenlegi és korábbi sztárja is súlyos sérülésből lábadozik, és szerencsére olyan videók kerültek fel a netre, amik bizakodásra adnak okot. Remélhetőleg mielőbb újra látjuk a két egykori NBA-t a parketten.

Steph Curry és Durant itt még egy csapatban. (Fotó: Getty Images)

Júniusban még együtt küzdöttek az NBA-döntőben a Golden State Warriors bajnoki címéért, de az, többek között és Kevin Durant achilles-szakadása miatt nem jött össze.

A sztori ismert:

A Raptors lett a bajnok, Durant Brooklynba került, a Warriors pedig olyan csapattal kezdte az évet, hogy körülbelül a keret fele teljesen ismeretlen volt mindenki számára a szezonrajton. Curry négy meccsen játszott, és a negyediken, október 30-án a Phoenix Suns ellen eltört a keze. A törés komplikált volt, ezért meg kellett műteni. Legutóbb azt kommunikálták vele kapcsolatban, hogy márciusban már vissza tud majd térni. Edzésben van, és úgy tűnik, nem lesz rosszabb dobó:

Durant helyzete sokkal nehezebb. Az achilles-szakadás a lehető legrosszabb sérülések egyike, ami nagyon komoly, rengeteg odafigyelést igénylő rehabot igényel. És szinte borítékolható, hogy egy teljes szezont kihagy az illető, aki elszenvedi. Durant szerencséje a szerencsétlenségben, hogy nem az ugrólábán sérült meg. Mindenesetre már ő is dobál, és úgy néz ki, a mozdulatára nem volt nagy hatással a sérülés, és újra a régi Durantet láthatjuk majd, ha visszatér. De nyugodjon meg mindenki, ez csak a következő szezonban lesz!

Várjuk már a pillanatot, hogy újra bevethető legyen mindkét egykori MVP.