Vigaszdíjat Aaron Gordonnak - jön az Alley-oop! • SportTV

Vigaszdíjat Aaron Gordonnak – jön az Alley-oop!

2020. 02. 22. 13:52    
Olvasási idő: < 1 perc

Az All-Star-gála minden mozdulatának kivesézésén túl többek között a Philadelphia 76ers, valamint a Hakeem Olajuwon, David Robinson kettős is előkerül az Alley-Oop második részében.

Az már biztos, hogy az idén is emlékezetesre sikeredett az NBA All-Star-gálája, ezzel kapcsolatban pedig arról Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs tehet, hogy az Alley-oop második kiadásával is hasonló történjen. Aaron Gordon számára mindenképpen az lenne, ha elfogadná meghívásunkat, hiszen a műsor első okleveles kitüntetettje lehetne, aki ráadásul rögvest élőben vehetné át az ereklyét a mi párosunktól. Ha már egyszer egy hete nem tehette meg ezt a gálán, mert ezúttal Derrick Jones Jr. ellen maradt alul a döntőben.

Gordonnak a mostani a második ezüstje, ez is minimum vitatható, és már az is biztosnak tűnik, hogy nem gyarapszik a kollekció. Merthogy bejelentette, köszöni szépen, neki az All-Star-gála ezen részéből elege van.

De vajon jogosan? Hány zsákolókirályi címnél kellene tartania? Majd a Sport1-en zajló élő műsorból kiderül! Ahogyan az is, mekkora ötlet/megtisztelő gesztus volt az NBA részéről, hogy a nemrég tragikus balesetben elhunyt Kobe Bryantról nevezték el a gála legértékesebb játékosának járó díjat, amit elsőre rögvest egy szupersztár, a kétszeres nagybajnok Kawhi Leonard vehetett át. Rá amúgy is meleg pillanatok várnak az Alley-oop második adásában – szó szerint is!

De lesz itt „keresztre feszítés” (tippeltek a fiúk ugyebár, maradjunk annyiban, nem belőlük gazdagodtak volna meg szerkesztőségünk játékos kedvű tagjai…), a Philadelphia 76ers dicsőítése, sőt, még történelemóra is, amiből kiderül, a centerségen és a bajnoki gyűrűn túl mi a közös Hakeem Olajuwonban és David Robinsonban.

A Sport1-en 20:30-tól élőben jövünk az Alley-oop című NBA-magazinnal.