Augusztusban indul újra a darts Premier League • SportTV

Augusztusban indul újra a darts Premier League

2020. 07. 16. 08:33    
Olvasási idő: < 1 perc

Megvan a darts Premier League 2020-as kiírásának újabb módosított menetrendje. A legfontosabb, hogy „darabra” nem változik a versenynapok száma, minden más viszont igen.

A koronavírus-járvány alakulása miatt a PDC tovább alakította a 2020-as darts Premier League menetrendjét. Eldőlt, hogy a sorozat az eredeti, júliusi tervekkel ellentétben augusztusban tér vissza, változatlan versenynapszámmal, ugyanakkor változó körülmények között. Augusztus utolsó hetében, kedd és vasárnap között például minden nap láthatjuk a Premier League küzdelmeit, Milton Keynesből, ugyanakkor a Marshall Arena nem nyitja meg a kapuit a nézők előtt. Az eredeti elképzelések szerint a rendező városok közé tartozó Rotterdam (itt két esemény is lett volna), Birmingham, Belfast, Leeds és Berlin kikerült az idei naptárból.

Az augusztusi erőltetett menet után szeptember közepén folytatódik a Premier League, méghozzá Glasgow-ban, Manchesterben, Newcastle-ben és Sheffieldben, hogy aztán a négyes döntő új időpontban és régi-új helyszínen, október 22-én a londoni O2 Arenában lezárja a 2020-as PL-évadot.

A Sport TV élőben követi nyomon a Premier League 2020-as kiírását.