Egy 15 évessel pótolnák Jadon Sanchót • SportTV

Egy 15 évessel pótolnák Jadon Sanchót

2020. 08. 07. 12:23    
Olvasási idő: < 1 perc

Egy 15 éves angol játékost, Jamie Bynoe-Gittenst szemelt ki a Borussia Dortmund, hogy hosszú távon pótolja az előbb-utóbb alighanem 100 milliós nagységrendű euróhalomért távozó Jadon Sanchót.

Azt talán még a Borussia Dortmundnál és a Manchester Unitednál sem tudják pontosan megmondani, hogyan állnak a Jadon Sancho klubváltásával kapcsolatos tárgyalások (az MU nagyon vinné az angol szélsőt, de a 120 millió eurós vételár egyelőre soknak tűnik), de az már körvonalazódik, ki a BVB egyik jelöltje a pótlására. Nem csupán a poszt, de az érkezési oldal alapján is nagy a hasonlóság! Merthogy a kiszemelt még mindig csak 15 éves Jamie Bynoe-Gittens ugyanúgy a Manchester City akadémiáján nevelkedett, ahogy Sancho, ugyanúgy a szélen szeret játszani, továbbá ugyanúgy olcsón lehetne megszerezni. Bynoe-Gittensnek ugyanis még nincs profi szerződése a Citynél, így a Dortmundnak csak nevelési költségtérítést kellene fizetnie.

A tinédzser iránt a PSG is érdeklődik, de a Dortmund hírneve, miszerint ideális terep a fiatalok fejlődésének és berobanásának, alighanem jelentős versenyelőnyt jelent.

A Sport TV élőben közvetíti a Bundesliga 2020-2021-es idényét.