A családtagok mutatták be az NBA-játékosokat • SportTV

A családtagok mutatták be az NBA-játékosokat

2020. 08. 12. 15:31    
Olvasási idő: 2 perc

Az NBA-játékosok hetek óta élnek az orlandói buborékban, a családtagjaikat sem látják, így különösen kedves volt az a bemutatás, amit a Phoenix Suns szervezett az egyébként meseszerű produkciót bemutató Phoenix Sunsnak.

Ekkor még nézők előtt játszott a csapat. (Fotók: twitter / @Suns)

Nincsenek nézők, nem látják a családtagjaikat, csak játszanak az NBA-játékosok. A megszokott bemutatásokat megrázta a Phoenix Suns kezdeményezése, amelyben a játékosok családtagjai mutatták be a csapat kezdőjátékosait a tegnap Philadelphia 76ers elleni meccsen:

Csoda, hogy nyertek 130-117-re elsősorban Devin Booker 35 pontjával?

Ezzel immár 7-0-ra áll a buborék előtt lesajnált Phoenix Suns a buborékban, és még mindig van esélye arra, hogy bejusson a rájátszásba. A Memphis Grizzlies, a Portland Trail Blazers és a Phoenix SUns utolsó meccsein dől majd el, kik vívnak majd nyugati Play-Int.

De nézzünk kicsit a dolgok mögé, és emeljünk ki a videóból pár apróságot. Deandre Aytont húga, Mikal Bridgest édesanyja, Cam Johnsont és Ricky Rubiót a család több tagja mutatta be.

Devin Booker nevét egy 20 éves down-szindrómás lány, Jenna Warren mondta be, ő Booker legnagyobb rajongója, és egy különleges kötelék van a játékos és a szurkolója között. Booker az egyik legjobb barátjának nevezi Warrent.

Monty Williams, a Phoenix Suns mestere az NBA egyik legszimpatikusabb embere, öt gyermek édesapja. Ők öten szerelnek a videóban. Sajnos az édesanyjuk, Williams felesége nem lehetett ott, mert ő 2016-ban elhunyt egy autóbaleset utáni sérülések következtében. Érthető, ha úgy gondolja, a család a legfontosabb az életben.

Egyébként pár napja már edzésen is vetítettek egy videót a csodálatos formában játszó Suns-játékosoknak, amiben a családtagok és a Suns szurkolói üzentek nekik:

Egyértelműen a Suns menetelése az NBA jelenlegi legszebb meséje, meg is érdemlik ezt az elismerést, sőt, lehet épp ezekből táplálkoznak. Miután ez a videó látható volt, több NBA-játékos is elismerését fejezte ki a Phoenix Sunsnak.

LeBron James:

Steph Curry:

Kyle Lowry:

Rudy Gobert:

Az NBA elkezdett dolgozni azon, hogyan érkezhetnek majd meg a játékosok családtagjai és közeli hozzátartozói a rájátszás második körétől kezdődően. Alkalmi ismerősök nem látogathatják majd a buborékot.

Damian Lillard Wilt Chamberlain szintjén:

Ezen kívül is történt bőven érdekesség a buborékban. Például Damian Lillard még tovább emelte egyébként is elképesztő ázsióját. 61 pontot dobott a Mavericks ellen, ami a karrierrekordja és a a harmadik legalább hatvan pontos meccse a szezonban.

Egyetlenegy játékosnak volt korábban legalább három 60 pluszos meccse, és őt Wilt Chamberlainnek hívták.

Egyértelmű, hogy nyertek, és hogy jelenleg ő az egyik legnagyobb esélyese a buborék MVP-címére Volt már egy 45, egy 51 és most egy 61 pontos meccse… Ráadásul a liga bejelentette, hogy tényleg adnak majd át egy ilyen díjat, és lesz All-Bubble Team is a szezon végén.

A Sport TV az alapszakasz utolsó két játéknapjáról is ad meccseket. Sőt, mivel biztosan lesz Nyugati Play-In találkozó, a szombaton 19:30-kor kezdődő Alley-oop után 20:30-tól meg lehet majd azt is nézni a Sport1-en.