A Sport2-n a Bucks, a Yankees és a Mavericks-Clippers • SportTV

A Sport2-n a Bucks, a Yankees és a Mavericks-Clippers

2020. 08. 29. 09:21    
Olvasási idő: < 1 perc

Végre kialakult az NBA és az MLB hétvégi televíziós programja, két nap alatt három mérkőzést mutatunk a két ligából.

Az Egyesült Államokban az elmúlt napokban lezajlott események hatással vannak a Sport TV hétvégi közvetítési rendjére is, legalábbis ami a major ligákat illeti.

A Sport2-n szombaton az eredetileg megadott 20:30-as kezdédi időpontban indul az Alley-oop, a Sport TV NBA-magazinja. Azt követően pedig irány a floridai „buborék”, és 21:30-tól élőben közvetítjük a Milwaukee Bucks-Orlando Magic NBA-mérkőzést. A playoff első fordulójában zajló párharcban 3-1-re vezet a Bucks, és ha most is nyer, ott lesz a főcsoport-elődöntőben.

Vasárnap az MLB törölte az európai kiajánlóból az Arizona Diamondbacks-San Francisco Giants mérkőzést, de így sem maradunk baseball nélkül! Amolyan kárpótlásul megkapjuk a 19 órakor kezdődő New York Yankees-New York Mets doubleheader első felvonását, amit hét inningre terveznek és a Sport2-n lesz látható. Ezen a találkozón láthatjuk a liga egyik legjobb dobóját, a Yankeest erősítő Gerrit Cole-t.

A baseballt követően pedig jöhet újra az NBA, méghozzá 21:30-tól a Dallas Mavericks-Los Angeles Clippers párharc hatodik összecsapása. Luka Doncic és a Mavs 2-3-ról folytatja, így ha nem tudja feltartóztatni a Kawhi Leonard vezette Clipperst, kiesik.