Price: Durrant egy elefánt! • SportTV

Price: Durrant egy elefánt!

2020. 08. 29. 16:44    
Olvasási idő: < 1 perc

Gerwyn Price nehezen viselte a darts Premier League-ben Glen Durranttól elszenvedett vereségét, a Facebookon még le is elefántozta a listavezetőt.

A darts ügyeletes rosszfiúja, Gerwyn Price újra hírnevéhez méltó lépésre ragadtatta magát. A walesi játékos most a Premier League-ben a Glen Durranttól elszenvedett 8-4-es vereséget viselte nehezen, és neki is ment a Facebookon legyőzőjének.

„Azt hittem, sporttárs, de meg kell tanulnom, hogy itt ilyen nincs. Olyan show-t csinált a hetedik leg megnyerése után, mint az elefánt a porcelánboltban. Hosszú idő óta most játszottam a legrosszabbul, négy leget nyertem. Jól csináltad. Mekkora szupersztár vagy, vénember” – írta Price az oldalán. A megjegyzés röviddel később már nem volt elérhető.

Mindenki döntse el maga, mennyire volt illendő Durrant öröme (azzal a leggel lett biztos, hogy legalább egy ponttal gazdagodik), de azt jegyezzük meg, Price szájából nem hangzik hitelesen a panasz az ilyen megmozdulásokra. Nála látványosabban (és sokszor idegesítőbben) senki sem ünnepel akár csak egy 180-as után is.

Ráadásul 7-4-nél Price valamit még oda is szólt a dobáshoz készülődő Durrantnek, aki visszavágott, majd hozta a leget, egyszersmind a meccset is. A meccs végén a walesi gratulálni akart az angolnak, aki viszont pillantásra sem méltatta…

Másnap Price a Twitteren elnézést kért.

„Nyilvánosan is szeretnék bocsánatot kérni Duzzától. A jobb játékos nyert. A meccsek utáni első órában távol kellene tartanom magam a közösségi médiától”. A walesinek a Milton Keynes-i „buborékban” nem igazán vannak rendben az idegei, a hetedik fordulóban, Nathan Aspinall ellen speciel a bejátszott szurkolói zajokra panaszkodott. Korábban pedig többek között James Wade-del és Gary Andersonnal is volt nézeteltérése, a PDC egyszer meg is büntette.

A Sport1-en szombaton 20 órától élőben közvetítjük a darts Premier League újabb játéknapját.