A Sport TV már augusztusban élőben megmutatja a magyar kézi BL-csapatokat! • SportTV

A Sport TV már augusztusban élőben megmutatja a magyar kézi BL-csapatokat!

2021. 08. 11. 15:41    
Olvasási idő: < 1 perc

Már augusztusban élőben megmutatjuk a kézilabda Bajnokok Ligájában szereplő összes magyar csapatot a Sport TV-ben.

Jóllehet a női és a férfi Bajnokok Ligája majd csak szeptemberben kezdődik, élő közvetítéseinkkel mi már augusztus második felében megkezdjük a ráhangolódást a 2021-2022-es szezonra. Méghozzá úgy, hogy az összes BL-résztvevő csapatunkat legalább egyszer megmutatjuk!

A közvetítéssorozat a Pick Szeged-Elverum találkozóval indul augusztus 19-én 17:45-től a Sport1-en, majd a magyar csapat és a Máthé Dominikkal felálló riválisa szombaton ugyanabban az időben újfent összeméri az erejét, amit ismét megmutatunk, ezúttal a Sport2-n. A hosszú hétvégét egy romániai négyes torna is színesíti, amelyen mindkét nap két-két román és magyar együttes méri össze az erejét. Az augusztus 20-i nyitó napon Baia Mare-DVSC Schaffler (Sport2, 15:30) és CSM Bucuresti-FTC-Rail Cargo Hungaria (Sport2, 17:30) találkozót rendeznek, másnap pedig FTC-Rail Cargo Hungaria-Baia Mare (Sport2, 15:30) és CSM Bucuresti-DVSC Schaffler (Sport2, 22:45) meccsre kerül sor. A szombati nap rangját tovább emeli, hogy legeredményesebb női csapatunk, az ötszörös BL-győztes Győri Audi ETO KC is pályára lép, méghozzá a Dunaszerdahely ellen, amit 10:45-től a Sport1-en élőben megmutatunk.

Augusztus utolsó hétvégéjén, 28-án, illetve 29-én a férfiak lesz a főszerep, részben már tétmérkőzéseken. A BL-döntőnek is beillő Telekom Veszprém-THW Kiel meccse szombaton 16:45-től sugározzuk a Sport1-en, nézőink ezen az összecsapáson láthatják először „munka közben” Momir Ilicset, a bakonyiak újdonsült vezetőedzőjét. A Csurgó és a Balatonfüred pedig már selejtezőt játszik az European Handball League-ben ezeken a napokon, előbbi szombaton fogadja a román Dobrogea Sud Constantát (Sport1, 14:45), míg a Füred másnap találkozik a svéd Malmővel (Sport1, 16:15).