Faragó Ricsi: ezért nézzétek a Napoli-Liverpoolt! • SportTV

Faragó Ricsi: ezért nézzétek a Napoli-Liverpoolt!

2022. 09. 07. 15:38    
Olvasási idő: < 1 perc

Íme, egy kis ajánló Faragó Richardtól, a mérkőzés kommentátorától, miért is érdemes szerdán 21 órától a Sport1-et és a Napoli-Liverpool mérkőzést választani a Bajnokok Ligájából. De akinek ez nem lenne elég, 18:45-től összesen további négy élő találkozó szerepel még a Sport1, a Sport2 és az AMC Mikro kínálatában!

A Bajnokok Ligája nyitányán látott kiváló mérkőzések, önfeláldozó küzdések, valamint „edzőváltó” eredmények (a Chelsea a zágrábi veresége után Thomas Tuchelnek, az RB Leipzig pedig a Sahtartól kapott pofon után Domenico Tedescónak köszönte meg a szolgálatait) után máris itt a második BL-nap, amelynek Sport TV-s csúcsmeccse a Napoli-Liverpool lesz.

Hogy miért érdemes ezt a találkozót választani, azzal kapcsolatban Faragó Richardtól, a mérkőzés kommentátorától kértünk három indokot. „Először is azért, mert a Liverpool még sohasem szerzett gólt Nápolyban, pedig már három összecsapáson is megpróbálkozott vele” – mondta papírhegyei mögül „felbukkanva” Ricsi. Az angolok góljára jó esély mutatkozik, hiszen szezonbeli tétmeccseik közül mindössze egyen, az Everton ellenin nem találtak a kapuba.

Kommentátorunk ráadásul mondott még egy okot, ami a sokgólos csata mellett szólhat: „Egyik csapat sem a bekkelős arcát mutatta a szezon jelentős részében, ráadásul tudjuk, mindkettő képes a látványos játékra. Remélem, nem most tolják be a buszt a kapu elé.”

A harmadik indok egy támadó volt, de meglepetésre nem a Pool irigylésre méltó gépezetének (Mohamed Szalah, Darwin Núnez, Luis Díaz, Diogo Jota vagy éppen Roberto Firmino) valamelyik tagja, hanem egy új nápolyi felfedezett. „Nagyon kíváncsi vagyok, Kvarachelia karrierje első BL-meccsén tudja-e folytatni azt a játékot, amit a Serie A-ban hétről hétre mutat. Ha igen, még szórakoztatóbb este vár ránk” – jelentette ki Faragó Richard.

Természetesen a Napoli- és Liverpool-szurkolókon túl is igyekszünk a legszélesebb réteget kiszolgálni. A 18:45-ös meccsek közül a Sport1-en az Ajax-Rangerst, a Sport2-n az Eintracht Frankfurt-Sportingot közvetítjük élőben, míg 21 órától az olasz-angol ütközettel párhuzamosan a Sport2-n a Barcelona-Plzen, az AMC Mikrón pedig (angol kommentárral) a Tottenham-Marseille mérkőzés lesz látható.