Westbrook-James Alley-oop, amikor felcsillan a Lakers-szurkolók szeme • SportTV

Westbrook-James Alley-oop, amikor felcsillan a Lakers-szurkolók szeme

2022. 11. 27. 13:01    
Olvasási idő: 2 perc

LeBron James öt kihagyott meccs után visszatért a Los Angeles Lakersbe, és úgy tűnik, nincsen nagy gond vele, ezt a Spurs ellen egy látványos zsákolással ismét bizonyította. Ráadásul a labdát Russell Westbrook adta fel neki, ami mindig jó pont a szurkolók szemében.

Westbrook és James most is pacsizhatott egyet, mint mikor ez a kép készült. (Fotó: Getty Images)

Pár napja arról szóltak a hírek, hogy Anthony Davis űrkosárlabdát játszik. Azóta csapattársa, LeBron James is visszatért, pénteken és szombaton is pályára lépett a San Antonio Spurs elleni texasi back-to-back mindkét összecsapásán. A szombati produkciója különösen figyelemreméltól. Szezonrekordot jelentő 39 pontot dobott, és hét bedobott triplájával beállította karriercsúcsát.

Külön ki kell emelnünk  azt a dupla Alley-oopot, amit James Russell Westbrookkal mutatott be:

Ebben az a jó, hogy úgy néz ki, tud összhang lenni a két legenda között, és hogy LeBron James 1 hónappal a 38. születésnapja előtt még mindig képes ilyenekre.

A Spurs elleni mindkét találkozót megnyerte a Lakers egyébként 143-138-ra, és egy másik komoly jelenete az volt a meccsnek, amikor Rusell Westbrook benyelt egy könyököst Zach Collinstól, és ebből elég nagy csetepaté lett (1 percnél lesz a jelenet az alábbi videóban). Collinst kiállították, de Westbrook tudta folytatni a játékot.

Russell Westbrookról az elmúlt másfél évben nem mondtak túl sok jót, de mióta elfogadta, hogy hatodik emberként számít rá Darvin Ham, azóta sokkal kevesebb kritika éri a személyét és a játékát is. Ha ő meg tud változni, akkor bárki meg tud változni. Már csak annyi baj van vele, hogy a szerződése nem egy hatodik emberre, hanem egy szupersztárra van árazva. A Lakers még mindig pocsékul áll, hiszen 7-11 a mérlege ezután a két győzelem után is, de legalább az elmúlt hat meccsen 5-1-es mérleget hoztak össze, és már nincsenek a liga öt legrosszabb csapata között, mert ott a Pistons, a Rockets, a Magic, a Spurs és a Hornets található) . A play-in 2 meccsnyire (Warriors 10-10-re áll), a biztos playoff hely 3 meccsnyire (a KIngs 10-8-cal a hatodik) van az aranysárga-liláknak.

Vasárnap folytatódik az NBA a Sport TV-n, hiszen szépen zárjuk a hetet, ugyanis élőben közvetítjük a Minnesota Timberwolves és a Golden State Warriors rangadóját.

Minnesota Timberwolves – Golden State Warriors: november 27., vasárnap 21:30, Sport1 (élő)