Zöld-fehér Harmadik Félidő • SportTV

Zöld-fehér Harmadik Félidő

2019. 10. 06. 13:31    
Olvasási idő: < 1 perc

A férfiak után a nők veszik át az uralmat a Harmadik Félidőben: a csoportkör első fordulójának minden rezzenése terítékre kerül, plusz utánajárunk a súlyos sérüléseknek, a csodás felépüléseknek és a rossz diagnózisoknak is.

A férfiak után a hölgyeknél is elindult a kézilabda Bajnokok Ligája, az FTC-Rail Cargo Hungaria számára sajnos messze nem a várt módon. A zöld-fehérek súlyos, 31-22-es vereséget szenvedtek a Vipers Kristiansand otthonában, holott a hazaiaktól olyan ástok hiányoztak, mint Lunde vagy Reistad. A Fradi úgy negyedóra után még 9-8-ra vezetett, aztán egy hétperces gólcsend alapvető fordulatot adott a találkozónak. A Harmadik Félidőben megnézzük, mi vezetett ehhez a felemás lefolyású csatához. Heidi Löke a nyolc góljával, valamint kiharcolt hehteseivel és kiállításaival kulcsfigurája volt a találkozónak, szakértőink segítségével megnézzük, ki, mikor és hogyan próbált meg védekezni ellene, illetve mi lehetett volna a célravezető vele szemben. De szóba kerül Háfra Noémi zsenialitása is, valamint elemezzük a Nerea Pena utáni lehetőségeket is.

Közvetlenül a Harmadik Félidő előtt mutatkozik be a 2019-2020-as kiírásban a címvédő Győri Audi ETO KC, amely a BL egyik legfiatalabb átlagéletkorú csapatával, a Sävehoffal találkozik. A mérkőzés után Fazekas Erzsébet segítségével megszólalnak a főszereplők, és természetesen több érdekes jelenet is terítékre kerül.

A műsor harmadik szegmensében vendégünk lesz dr. Tállay András, a kézilabda-szövetség elnökségi tagja, akivel a közel- és régmúlt sérüléseiről, azok megelőzésének esélyeiről beszélgetünk – reményeink szerint roppant szemléletes módon. Sőt, az olyan furcsaságok nyomába is eredünk, mint Löke felépülése, akiről pár napja még olyan anyag látott napvilágot, ami szerint fél év kihagyás vár rá, ehhez képest, szombaton makkegészségesen parádézott.

A Sport1-en 18:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinunkkal.