Soccacsapatunk "játszó pihenőnapja" • SportTV

Soccacsapatunk „játszó pihenőnapja”

2019. 10. 18. 09:30    
Olvasási idő: < 1 perc

A Retimnóban zajló Socca World Cupon a magyar együttesnek egy csoportmérkőzése van hátra, de ennek nincs tétje, hiszen négy ponttal (!) előzi meg utolsó ellenfelét, Így csoportelsőként várhatja a kieséses nyolcaddöntő sorsolását.

Győzelmi öröm - negyedszer? (Fotó: soccafederation.com)

Csütörtökön együttesünk harmadszor is győztesen hagyhatta el a retimnói játszóteret, 4–1 (2–1)-re győzte le a pont nélkül utolsó Pakisztán együttesét. Góljainkat Hollauer, Poncok, Bodnár (immár 5 gólos a tornán) és Rábold érte el. Mivel nem sokkal előtte Szlovénia 1­–1-es döntetlent ért el Románia ellen, ezzel a magyar csapat 9 ponttal csoportgyőztes és a második, 5 pontos Szlovéniát sem előzheti meg senki – lévén hogy csupán a két csapat egymás elleni találkozója van hátra, amelynek eredménye nem változtat a már kialakult sorrenden. A magyar csapat persze szeretné győztesen, s így  százszázalékos teljesítménnyel zárni a csoportkört, erre rajta kívül csupán a három mérkőzés után ugyancsak hibátlan Kazahsztánnak van lehetősége az E jelű csoportban.

SOCCA WORLD CUP, csoportkör, H-csoport. Sport1 13:00  Magyarország–Szlovénia (kommentátor: Haraszti Ádám, szakértő: Simon Péter)