Keleti bajnoka lesz a socca World Cupnak • SportTV

Keleti bajnoka lesz a socca World Cupnak

Sport TV avatar Sport TV 2019. 10. 20. 13:33    
Olvasási idő: < 1 perc

A magyar csapat heroikus küzdelemben 4–3-ra elvesztette negyeddöntőjét az oroszok ellen, s így már nem folytathatja szereplését a krétai Retimnóban zajló Socca World Cupon A négy közé három kelet- és egy délkelet-európai ország válogatottja jutott el.

Így örültek a görögük z eéődöntőbe jutásnak (Fotó: soccafederation.com)

A felső ág másik negyeddöntője éppúgy 4–3-mal ért véget, mint az orosz-magyar. Bár félidőben még egy első perces góllal az angolok vezette, a görögük a második játékrész elején 6 perc alatt egy 3–0-s rohammal gyakorlatilag megnyerték a találkozót.
Az alsó ágon egy gólzivataros és egy egyetlen gólos meccse. A gólzápor a lengyel-mexikói mérkőzésen zuhogott, a közép-amerikaiak három, a lengyelek 7 góllal vették ki belőle a részüket. Az időben utolsónak sorra kerülő negyeddöntőben mindkét félből kiállítottak egy-egy játékost, s végül Golovatenco egyetlen gólja döntötte el a meccset Moldova javára Franciaország ellen.

Ezek alapján vasárnap délután Lengyelország–Moldova és Görögország–Oroszország mérkőzésekre kerül sor az elődöntőben. A két vesztes a bronzért csap össze, az esti, villanyfényes döntőt pedig élőben közvetítjük.

Sport1 20:45  Socca World Cup, döntő (kommentátor: Kassai-Tóth Csaba, szakkommentátor: Simon Péter)