Nagy László a Harmadik Félidő sztárvendége • SportTV

Nagy László a Harmadik Félidő sztárvendége

2019. 11. 17. 20:03    
Olvasási idő: < 1 perc

Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója, a magyar szövetség alelnöke lesz a Harmadik Félidő legújabb adásának vendége.

Úgy egy perc híján tökéletes hétvégét zártak a magyar csapatok a férfi, illetve a női kézilabda Bajnokok Ligájában, így aztán bőven lesz miről beszélni a Harmadik Félidőben. És még mielőtt bárki is azt hinné, elégedetlenkedünk, jegyezzük meg, hogy az 59 percen keresztül vezető FTC-Rail Cargo Hungaria metzi pontszerzése bőven a bravúr kategóriája, hiszen a két csapatot öt pont választotta-választja el egymástól a tabellán.

De előbb jöjjenek a férfiak, már csak azért is, mert valóban világsztár vendéget köszönthetünk a Harmadik Félidő stúdiójában: Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója érkezik hozzánk, akit három szerepkörben is faggatunk. Egyrészt a Veszprém kapcsán, nem is annyira a Breszt elleni sima győzelem, mint a jövő miatt. Mennyire elégedett a kerettel, rövid, illetve hosszú távon milyen átalakítások várhatók, ő mit szeretne elérni. Másrészt a férfiszakágról, amely klubszinten elképesztő hétvégét produkált, hiszen a BL-ben a Veszprém és a Szeged is nyert, az EHF-kupa-selejtező harmadik fordulójának odavágóján pedig a Balatonfüred a spanyol, a Csurgó a francia, a Grundfos Tatabánya pedig az ukrán bajnoki tabella második helyezettjét győzte le három góllal. Harmadrészt pedig a férfiválogatottról, amelynek kispadján ő is ott ül majd a 2020-as Európa-bajnokságon. Na de milyen csapattal megyünk? Két irányító (Lékai Máté, Juhász Ádám) sérült, eljöhet-e Császár Gábor ideje? Kik védekeznek majd? És egyáltalán, mi a cél az olimpiára jutásban az utolsó szalmaszálat kínáló Eb-n?

Persze, értékeljük bőven a Szeged Elverum elleni mérkőzését, lesz telefonos interjúnk is, na meg összegezzük a női BL első csoportkörét. Szerencsére a Győri Audi ETO KC-nak és a Fradinak is lesz második is, igaz, más-más kiindulási helyzetből, más-más esélyekkel. Hogy milyenekkel, az élő adásból kiderül!

A Sport1-en 20:45-kor élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.