Lukács Viktória a BL-győztesnél folytatja • SportTV

Lukács Viktória a BL-győztesnél folytatja

2020. 01. 02. 12:35    
Olvasási idő: < 1 perc

Laura Glauser után újabb érkezőt jelentett be a Győri Audi ETO KC a 2020–2021-es idényre: a magyar válogatott Lukács Viktória 3 éves szerződést írt alá a Bajnokok Ligája címvédőjénél.

Folytatódnak a bejelentések a Győri Audi ETO KC jövő szezonbeli keretét illetően. Lukács Viktória az FTC-Rail Cargo Hungária csapatából érkezik Győrbe. „Fiatal, tehetséges, ugyanakkor rendkívül tapasztalt játékosról van szó, aki ráadásul alapembere a magyar válogatottnak is – mondta Bartha Csaba, a győriek elnöke.  – Örülök, hogy Lukács Viktória minket választott, hiszem, hogy nagy értéke lesz csapatunknak.”

„Megtisztelő, hogy a világ jelenlegi legerősebb csapatában, Győrben folytathatom nyártól a pályafutásom. A szezon hátralévő részén mindent megteszek a jelenlegi klubom sikeréért, de várom már, hogy hogy a következő szezontól az új kihívásoknak is megfeleljek. Jól ismerem a csapatot, tudom, hogy a legmagasabb célokért küzdenek mindig Győrben, ez számomra is szimpatikus. Szeretném majd én is kivenni a részem teljesítményemmel a sikerekből” – nyilatkozta Lukács Viktória.

A fiatal, 24 éves jobbszélső 2011-ben mutatkozott be a magyar bajnokságban a felnőttek között a Ferencváros csapatában. Azóta 232 felnőtt bajnoki és kupamérkőzésen, valamint 96 nemzetközi találkozón szerepelt, továbbá már a magyar női kézilabda-válogatottnak is alapembere.

(gyorietokc.hu)

A Sport TV élőben követi nyomon a kézilabda Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényét.