Sterbik és Kristiansen uralta a BL-hétvégét • SportTV

Sterbik és Kristiansen uralta a BL-hétvégét

2020. 02. 24. 06:37    
Olvasási idő: < 1 perc

Sterbik Árpád és Veronica Kristiansen is eséllyel pályázik a forduló játékosa címre, előbbi a hét csapatába, utóbbi a játéknap három sztárja közé került be a kézilabda Bajnokok Ligája fordulózáró összeállításába.

A magyar csapatok szempontjából Sterbik Árpád és Veronica Kristiansen uralta ezen a héten az EHF TV hagyományos összeállításait, hiszen mindketten két kategóriában is a legjobbak közé kerültek.

Sterbik azon túl, hogy az egyik bravúrjával az ötödik helyen zárt a legnagyobb védést bemutató kapusok rangsorában, a forduló válogatottjába is bekerült. Mondjuk nehéz is lett volna kihagyni, aki 50 százalék felett véd a Montpellier ellen! A Telekom Veszprém kapusa még a forduló játékosa is lehet, ehhez nem kell mást tenni, mint erről az oldalról elindulva rá szavazni!

Veronica Kristiansen, a Győri Audi ETO KC norvég légiósa a nők között a forduló három sztárja közé került be, köszönhetően a csoportrangadón a Brestnek lőtt kilenc góljával, illetve elsőrangú védekezésével. Ő is lehet még a forduló játékosa is, ehhez nem kell mást tenni, mint erről az oldalról elindulva rá szavazni! (A legszebb gólok között nincs érdekeltségünk, itt lehet megtekinteni a Top5-öt.)

„Vicky” egyik bombája még az öt legszebb gól közé is épphogy befért, igaz – akárcsak Sterbik esetében -, mi simán megtöltöttük volna a Top5-öt csak az ő mutatványaival.

A legnagyobb védést bemutató kapusok között ott találjuk Bíró Blankát, az FTC-Rail Cargo Hungaria hálóőrét is, akinek az Omoregie-vel szembeni hárítása harmadik helyet ért.

A Sport TV élőben követi nyomon a kézilabda Bajnokok Ligája eseményeit.