Kevin Durant újra zsákol

2020. 03. 11. 11:57    
Olvasási idő: < 1 perc

Az edzőváltás után jó hírek is érkeztek a Brooklyn Nets háza tájáról. És nem csak az, hogy meglepetésre legyőzte a csapat a Los Angeles Lakerst. Kevin Durant már zsákolással készül a következő szezonra.

Jól fog állni az a mez majd meccseken is. (Fotó: Getty Images)

Kevin Durant a 2019-es NBA-döntő ötödik meccsén szakította el jobb lábában az achillesét. Majd ezt követően nyáron a Brooklyn Nets játékosa lett. Egy ilyen sérülés után értelemszerűen hosszú kihagyás várt rá, és a 2019-20-as szezont teljes egészében ki fogja hagyni. Ettől függetlenül dolgozik a rehabon, sőt, már annál keményebb munkát is végez. Ebből a videóból látható, hogy a zsákolás könnyedén megy már neki:

Testvére, Tony Durant instagram-oldalán tűnt fel ez a videó.

A Brooklyn Nets szurkolóinak fontos lehet egy ilyen jó hír azután, hogy a csapat edzőjét a rájátszás előtt nem sokkal elküldte a klub. Állítólag Kenny Atkinson elvesztette az öltözőt, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez nem olyan meglepő egy olyan csapatnál., ahol Kyrie Irving is a keret tagja…

Az ideiglenesen kinevezett új edző, Jacque Vaughn két győzelemmel debütált a csapat élén. Ráadásul tegnap azt a Lakerst győzte le a csapat, amelyről mi is ódákat zengtünk az elmúlt napokban. Lehet, hogy nem is tesz majd rosszat ez az edzőváltás a jelenleg a keleti konferencia hetedik helyén álló csapatnál…

Szerencséjük is volt, és elég harcosak is voltak most a sikerhez a Nets játékosai.

Mivel készülünk a héten NBA-s szempontból:

Pénteken hajnali egytől a Bucks-Celtics keleti rangadót a Sport1-en, amit 15:30-től a Sport1-en és 21 órától a Sport2-n is meg lehet majd nézni. Szombaton 19 órától a Sport2-n élőben közvítjük a Dallas Mavericks – Phoenix Suns meccset, majd utána 22 órától jön az Alley-oop, vasárnap pedig 20:30-tól a Sport1-en lesz a Portland Trail Blazers – Houston Rockets meccs.   

Cookie beállítások