Bundesliga Home Challenge élőben a Sport TV Facebook-oldalán! • SportTV

Bundesliga Home Challenge élőben a Sport TV Facebook-oldalán!

2020. 03. 27. 20:14    
Olvasási idő: < 1 perc

A Sport TV Facebook-oldalán szombaton és vasárnap élőben közvetítjük a Bundesliga Home Challenge nevű „FIFA-konzolbajnokságot”.

A Német Labdarúgó-liga (DFL) segítségével valami újba fogunk bele a hétvégén. A DFL ugyanis úgy döntött, legalábbis a virtuális térben megpróbál futballhangulatot teremteni, és a Bundesliga-csapatok segítségével elindítja a „Bundesliga Home Challenge” nevű sorozatot. Ez egy FIFA-20-as játékon vívott sorozat lesz, amelyben egyesületenként legalább egy profi labdarúgónak is ott kell lennie a kétfős csapatokban. A másik játékos is lehet futballista, de ha a klub úgy gondolja, akkor nevezheti más alkalmazottját vagy akár az eSports-részlegének tagját.

A tornán 26 csapat képviselteti magát (a Bayern München nem tud indulni, mert más játékgyártóhoz köti exkluzív szerződés), a nyitó hétvégén szombaton 7, vasárnap 6 meccset rendeznek. Az első mérkőzés szombaton 15:30-kor a Greuther Fürth-Hoffenheim találkozó lesz, a pálya nagyágyúi közül a Dortmund szombaton, az RB Leipzig és a Leverkusen vasárnap mutatja meg magát. Német bajnok is lesz a résztvevők között, hiszen a FIFA-szakág német bajnokát, Michael „Megabit” Bittnert a Werder Bremen – a középpályás Maxi Eggestein mellett – beveti. A Dortmund (Asraf Hakimi) és az RB Leipzig (Nordi Mukiele) is a pályán nagyra hivatott tehetséget küld harcba.

És hogy miért írunk mi erről? Mert a DFL volt olyan jó fej, és több kiválasztott médiapartner között a Sport TV-nek is felkínálta a Facebook-oldalon való stream lehetőségét. Így aztán szombaton és vasárnap kevéssel 15:30 előtt érdemes lesz a Sport TV Facebook-oldalára klikkelni több óra élő (virtuális) futballért!