Ferencváros: "Nem, nem tárgyaltunk Bölöni Lászlóval" • SportTV

Ferencváros: „Nem, nem tárgyaltunk Bölöni Lászlóval”

2020. 06. 12. 16:31    
Olvasási idő: < 1 perc

Nem tárgyalt a Ferencváros Bölöni Lászlóval, hiszen a zöld-fehérek edzőjének, Szerhij Rebrovnak szerződése van. A tréner menedzsere jelezte a Fradinak, hogy megkeresték Törökországból, de Rebrovék nemet mondtak az ajánlatra. Ezt Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke mondta a Sport TV Heti helyzet című műsorában.

Szerhij Rebrov a Ferencváros edzője. (Fotó: fradi.hu)

„Nem, nem tárgyaltunk Bölöni Lászlóval egyszer sem. A csapatunk edzője megvan. A csapatunk edzőjének szerződése van a jövő évre is, és ahogy ő mondta a török hírre, hogy abszolút nem igaz, most én mondom Bölönire, hogy nem igaz. Pont” – mondta Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke a Sport TV Heti helyzet című műsorában.

Arról is beszélt, nehéz-e a Fradinak megtartania Szerhij Rebrovot. „Nem. Abszolút nem. Szerhij Rebrovnak élő szerződése van. Amikor hosszabbítottunk vele, akkor leültünk, kitárgyaltuk a feltételeket, ő aláírta. Rebrov nem az az ember, aki az irodában rohangál fölfelé mindenféle dolgaival. Elég sok időt tölt a pályán az edzéssel, az edzéstervvel, a taktikával. Azzal foglalja el magát, ami a dolga és szerintem nagyon helyesen teszi. A menedzserét valóban megkereshetik ezzel-azzal, hiszen sikeres a Fradinál, világos, hogy megkeresik. A menedzsere nekünk is azt nyilatkozta egyébként, amit az újságnak is. Felhívtak minket, nagyon korrekt módon járt el Rebrov teamje, szóltak, hogy megkeresték, és hogy nemet mondtak.”

A teljes adást június 12-én, pénteken este 22:45-től a Sport1-en és június 13-án, szombaton reggel 9-től a Sport2-n lehet majd megnézni. Nyíri Zoltán mellett Ballai Attila, a Nemzeti Sport publicistája, a Fradi korábbi sajtófőnöke volt a stúdióba visszatérő műsor vendége.