Lukács Viktóriáé a forduló gólja • SportTV

Lukács Viktóriáé a forduló gólja

2022. 09. 19. 11:54    
Olvasási idő: < 1 perc

A győriek közül Lukács Viktória lőtte a legszebb gólt, Linn Blohm pedig a legjobb beállós lett a női kézilabda Bajnokok Ligája 2. fordulójában.

A Győri Audi ETO KC több játékosa is felbukkan az EHF által a női kézi Bajnokok Ligája 2. fordulójáról készített összeállításban. A legrangosabb helyen Lukács Viktória, a csapat szélsője, aki az Ana Grosszal összehozott kínai figurából elért góljával elvitte a prímet a gólszépségversenyben:

Linn Blohmnak sincs oka panaszra, a támadásban hibátlanul (8/8) teljesítő beállós a védekezésből is kivette a részét, és posztján ő lett a forduló legjobbja. A forduló álomcsapatában helyet kapott Szikora Melinda, a Bietigheim magyar válogatott kapusa is, aki az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosainak életét keserítette meg vasárnap.

A legnagyobb védést bemutató kapusok rangsorában Sandra Toft, a győriek új igazolása az ötödik lett egy Jezsiccsel szemben bemutatott védésével:

Egyedül az MVP-címhez nem volt közül a zöld-fehéreknek, a forduló legértékesebb játékosa ugyanis Sofie Ege Grönlund, a Storhamar kapusa lett, aki csaknem 60 százalékos hatékonysággal védett a Lokomotiva Zagreb elleni összecsapáson.

A SportTV élőben követi nyomon a kézilabda Bajnokok Ligája 2022-2023-as idényét.