Bravúr kell Constantában! • SportTV

Bravúr kell Constantában!

2023. 11. 28. 18:13    
Olvasási idő: < 1 perc

Az első forduló hazai veresége után féltettük a Tatabányát – az ötödik körre azért maradt remény – de most bravúr kellene Tombor Csaba együttesétől, hogy tovább éljen ez a remény a középdöntőbe jutásra.

Székely Márton nagy bravúrok sorát produkálta a Sporting ellen,. főleg itthon, de bizakodik a constantai meccs előtt is (Fotó: tatabanyahandball.com)

A Constanta a múlt héten kihagyott egy fix továbbjutó esélyt, amikor előnyből döntetlenre rontotta a meccsét a lengyel Glogów ellen. Hét pontjával azonban továbbra is vezeti a H jelű négyest, kedd este egy döntetlen is elég lenne neki a középdöntőbe jutáshoz. A Tatabánya az előző két fordulóban győzött (31–29) és vesztett is (38–29-ra) a Sporting ellen. Ha netán ismét veszt, a portugálok meg nyernek Lengyelországban, a hatodik fordulót praktikusen érdektelenné téve.
„Kedden nagyon fontos meccs vár ránk, hiszen aki ezt a meccset megnyeri, az bebiztosítja magának a helyét a következő szakaszban. Vasárnap este nagyon nehéz bajnoki mérkőzést vívtunk, így csak egy napunk lesz felkészülni a Constanta ellen, de mindent megteszünk, hogy elérjük céljainkat” – mondta még hétfőn Székely Márton, a MOL magyar válogatott kapusa.

FÉRFI KÉZILABDA EURÓPA-LIGA, csoportkör, 5. forduló. Sport2 18:30  CSM Constanta–MOL Tatabánya KC (kommentátor: Bartha Zoltán, szakkommentátor: Borsos Attila, műsorvezető: Fazekas Erzsébet, szakértő: Deli Rita)