Kiesett az EHF-kupából a DVSC • SportTV

Kiesett az EHF-kupából a DVSC

2016. 10. 22. 22:58    
Olvasási idő: < 1 perc

Nem sikerült ledolgoznia egygólos hátrányát a DVSC-TVP együttesének a női kézilabda EHF-kupa selejtezőjének második fordulójában. A francia Nantes kettős sikerrel búcsúztatta a debrecenieket.

A Debrecen egygólos vereséget szenvedett a Nantes elleni első mérkőzésen, így bizakodva várta a hazai visszavágót. Az elején rendre egy találattal vezettek a magyarok, akik azonban az első félidő közepén egyre pontatlanabbak és figyelmetlenebbek voltak mind támadásban, mind támadásban, így a 16. percben már 9-6 volt a vendégek javára. Ebből a különbségből a szünetre két gólt sikerült lefaragni, a franciák 13-12-re vezettek 30 játékpercet követően.

A 38. percben aztán egyenlített a DVSC-TVP együttese, fordítani azonban nem tudtak a mieink. A 43. percben aztán ez is összejött. 23-22-nél viszont ismét a Nantes-nál volt az előny, amely kihasználta a debreceniek hibáit. A magyarok elsősorban Holtával nem tudtak mit kezdeni, a norvég átlövő kilenc gólig jutott. A francia csapat végül 28-26-ra nyert, így kettős győzelemmel, 52-49-es összesítéssel jutott a selejtező harmadik fordulójába.

(Sport Tv)