Djoko most már komolyan veszi? • SportTV

Djoko most már komolyan veszi?

2022. 12. 21. 11:37    
Olvasási idő: < 1 perc

A World Tennis League harmadik napján a Sólymok (Falcons) a Sasokkal (Eagles) csapnak össze a dubai Coca-Cola Arenában, azaz létrejön a legutóbbi wimbledoni férfi egyes döntő “visszavágója”’ Novak Djokovics és Nick Kyrgios között.

Nick Kyrgios szerezne motiváltabb Djokovics ellen pályára lépni (Fotó: Getty Images)

Ezt azonban megelőzi egy vegyes páros és egy női egyes összecsapás. Előbbit a Sólymok képviseletében a fehérorosz Arina Szabalenka és a bolgár Georgi Dimitrov játssza. (Kedden Paula Badosa volt a bolgár partnere, akivel szuper tie-breakben legyőzték a Thiem, Pavljusenkova duót). A másik oldalon az olasz Andreas Seppi és a kanadai Bianca Andreescu alkotja a Sasok vegyes párját, aki viszont Kyrgiosszal hétfőn szintén győzött a  Héják (Kites) Rune, Biochard kettőse ellen, két játszmában.
A női egyesre a Sólymok jelöltje Badosa, aki zólóban először játszik a tornán, ellenfele a francia Caroline Garcia lesz, aki az első napon kikapott a világelső lengyel Iga Swiatektől.
A várva várt férfi egyest a Copa del Rey-közvetítés miatt felvételről mutatjuk 23:15 órás kezdettel. Mivel Novalk Djokovics kedden kissé (túl) lazán vette a Sascha Zverev elleni találkozóját, remélhetőleg jobban “ogdateszi” magát a zseniális kezű, s az utóbbi időben egyre kevésbé renitens, amúgy abszolút bemutatóra (is) való játékú Nick Kyrgios ellen…

TENISZ VILÁGLIGA, Dubai, 3. nap. Sport 1 15:00 és 23.15 (felv.)  Sólymok–Sasok csapatmérkőzés (kommentátor: Fazekas Erzséébet, szakkommentátor: Machán Róbert)