Melyik csapat ered a Sasok nyomába? • SportTV

Melyik csapat ered a Sasok nyomába?

2022. 12. 22. 08:41    
Olvasási idő: < 1 perc

A World Tennis League negyedik napján a Hawks (Ölyvek) és a Héják (Kites) csapata küzd meg egymással dubai Coca-Cola Arenában. Jelenleg mindkét együttesnek 35 pontja van, kettejük csatájának győztese alighanem befogja, sőt talán meg is előzi a jelenleg 65 ponttal vezető Sasokat (Eagles)

Diominic Thiem egyesben is pályára lép a Világligában (Fotó: Getty Images)

Elvileg az első meccset az Ölyvek részéről a kazah Jelena Ribakina és a német Sascha Zverev játssza, a Héják együttesét pedig egy kanadai duó, Eugenie Bouchard és Félix Auger-Aliassime képviseli. (Már persze, ha először nem változtatnak a vegyes párosok összetételén, mert az első három nap mindegyikén volt csere az előre bejelentett duókban.) Női egyesben a fehérorosz Anasztaszja Pavljucsenkova játszhat Iga Swiatekkel, a lengyel világelső hétfőn sima két szettben verte meg a francia Caroline Garciát. Férfi egyesben  Dominic Thiem játszhat Holger Runéval, a két játékos eddig csak vegyes párosban szerepelt, mindketten vesztettek partnernőjükkel egy-egy meccset.

A Világliga állása 3 nap után: 1. Eagles 65 pont (60 játék+5 bónuszpont) 2 mérkőzésen, 2. Falcons 58 (56+2) 2 mérk., 3. Hawks 35 (29+6) és Kites 35 (30+5) 1-1 mérk.

TENISZ VILÁGLIGA, Dubai, 4. nap. Sport 1 15:00 és 23:15 (felv.) Ölyvek–Héják csapatmérkőzés (kommentátor: Kaplár F. József, szakkommentátor: Machán Róbert)