175 milliót hozott a Ravens győzelme • SportTV

175 milliót hozott a Ravens győzelme

2019. 09. 13. 09:27    
Olvasási idő: < 1 perc

A Baltimore Ravens Miamiban aratott fölényes győzelme elképesztő összeget hozott egy bátor fogadónak az Egyesült Államokban.

A Baltimore Ravens a Miami Dolphins elleni 59–10-es győzelmével nem csupán a szurkolóit örvendeztette meg, de egy bátor fogadót is. A Las Vegas-i PointsBet iroda ugyanis a hendikepen túl különleges fogadásokat kínál ügyfeleinek. Így például, ha egy gárda hárompontos hendikepról indul és végül 10 ponttal nyer, akkor az ügyfél 5 dolláros befektetéssel 35 dollárt keres, mert csapata 7 ponttal teljesítette túl a limitet. A fogadó maga választja ki, hogy szerinte csapata mennyivel lesz jobb a hendikepnél, de 50 pontnál nagyobbat nem szabad választani. A Ravens-meccsen a mínusz hatos hendikepről (tehát alapból akkor nyert valaki, ha a Baltimore 7 ponttal bizonyult jobbnak ellenfelénél) induló vendégeket egyvalaki 30 000 dollárral játszotta meg, úgy, hogy legalább 20 ponttal teljesítik túl a hedikepet. Na, ez vastagon meglett, így a tippelő 600 000 dollárral (mintegy 175 millió forinttal) gazdagodott.

Mondjuk, a bukmékerek összességében nem becsülték meg jól a Baltimore-hendikepet, hiszen a mérkőzésre egész Las Vegasban érkező pénz 93,7 százaléka arra ment, hogy a Ravens legaláb héttel nyer a Miami ellen. A Kansas City Chiefs Jacksonville Jaguars elleni 40–26-os győzelmével is a fogadók jártak jól, viszont a Buffalo Bills, valamint az Arizona Cardinals második félidőben mutatott feltámadása még így is elég volt ahhoz, hogy az NFL első játéknapját pozitívban zárják a bukmékerek.

A Sport2-n vasárnap 19 órától a Green Bay Packers–Minnesota Vikings, 22:25-től a Los Angeles Rams–New Orleans Saints, 2:15-től pedig az Atlanta Falcons–Philadelphia Eagles mérkőzést közvetítjük élőben az NFL-alapszakasz 2. fordulójából.