Már nem a Patriots a bukik kedvence • SportTV

Már nem a Patriots a bukik kedvence

2019. 09. 05. 08:34    
Olvasási idő: < 1 perc

A februári Super Bowl óta először nem a New England Patriots a legnagyobb esélyese a 2019-es idénynek. A vegasi bukmékerek a Kansas City Chiefs végső sikerére fizetnék a legkevesebbet.

Röviddel az NFL-alapszakasz kezdete előtt a Las Vegas-i bukmékerek nyilvánosságra hozták, szerintük melyik csapatnak mennyi esélye van a Super Bowl-győzelemre. A címvédő New England Patriots a februári győzelme óta mindig legalább holtversenyben az első helyen volt, most viszont hatszoros pénzzel a második helyre szorult. Merthogy a lista tetején, 5:1-es oddsszal a Kansas City Chiefs áll, amely az előző évadban az AFC döntőjében kapott ki a New Englandtől. A Chiefs kerete a nyáron tovább fejlődött, többek között a tehetséges defensive end, Frank Clark érkezett, elöl pedig a fontos pillérek megmaradtak a Patrick Mahomes vezette támadóegységben.

A Patriotsnál az elkapók produkcióját erősen befolyásolhatja Demaryius Thomas és Josh Gordon egészségi állapota, a pass rush egyelőre megjósolhatatlan, mert bár a Michael Bennett, Chase Winovich kettős sokat lendíthet ezen az egységen, van honnan elmozdulni, hiszen a 2018-as szezonban a bajnok hajtotta végre a második legkevesebb sacket.

Több egyértelműen bajnokesélyes csapat nincs a vegasi szakemberek szerint, a listán következő három együttes, a New Orleans Saints, a Chicago Bears és a Philadelphia Eagles egyformán 12-szeres szorzót kapott, míg az előző nagydöntő vesztese, a Los Angeles Rams (párban a városi vetélytárs Chargersszel) 14-szerest. A legnagyobb meglepetést a Miami Dolphins célba érése jelentené, a gárda sikere 1 dolláros tét esetén 500 dollárt fialna.

A Sport2-n csütörtökről péntekre virradóra, 2:00-tól élőben közvetítjük a Chicago Bears–Green Bay Packers idénynyitót.