Belichick az év edzője, Burrow az év újonc támadója a bukiknál • SportTV

Belichick az év edzője, Burrow az év újonc támadója a bukiknál

2020. 05. 02. 16:50    
Olvasási idő: < 1 perc

A Las Vegas-i fogadóirodák szerint Bill Belichick a legnagyobb esélyese az év edzője címnek, míg az év támadó újonca a papírforma szerint Joe Burrow, a Cincinnati Bengals quarterbackje lehet az NFL-ben.

„Ha ezzel a kerettel megnyeri a divíziót és egyetlen csapat sem hoz össze 16/0-s mérleget, kinek másnak adhatnánk a díjat?” – tette fel a kérdést Jeff Davis, a Caesars Sportsbook igazgatója azzal kapcsolatban, hogy miért Bill Belichick, a New England Patriots vezetőedzője a favorit az év edzője címre az NFL 2020-as alapszakaszában. A Patriots az elmúlt hetekben elveszítette az elmúlt 20 év sikerének egyik pillérét,, a quarterback Tom Bradyt, az előző szezont átmeneti visszavonulása miatt kihagyó Rob Gronkowski is elment, így aztán egy új gépezetet kell majd összerakni Bostonban, amelynek során talán arra is választ kaphatunk, Brady vagy Belichick volt a fő letéteményese a hat aranygyűrűnek.

A 7:1-es esélyszámú Belichick mögött a Dallas Cowboys újdonsült vezetőedzője, Mike Mc Carthy a második a listán 9:1-gyel, míg a Green Bay Packersnél az ő örökébe lépő Matt LaFleur holtversenyben az utolsó 100:1-es oddsszal. „Ő csak akkor nyerhet, ha 16/0-s vagy 15/1-es mérleggel zár, de ez a keret ezt nem tudja végrehajtani” – indokolt Davis.

Az év edzője mellett az év újonc támadójára is lehet immár fogadni, aligha meglepő módon az idei draft 1/1-ese, Joe Burrow a favorit, méghozzá 3:1-es esélyszámmal. A Cincinnati Bengals leendő kezdő idányítója mögött némi meglepetésre Clyde Edwards-Helaire, a Kansas City Chiefs running backje a második 11:2-vel.