Gronkowski elaludt a Patriots állásinterjúján • SportTV

Gronkowski elaludt a Patriots állásinterjúján

2019. 12. 14. 19:29    
Olvasási idő: < 1 perc

Bill Belichick, a New England Patriots vezetőedzője beismerte, kevésen múlott Rob Gronkowski NFL-pályafutása, hiszen a kiváló tight end elaludt a Patriotsnál a draft előtti interjún.

Mi az, amit nem hiszünk el Rob Gronkowskiról? Hogy cheerleadernek állna? Azt már muszáj:

Hogy partibuszt üzemeltet? Azt is muszáj:

Hogy Stevan Ridley társaságában Mikulásként és krampuszként ment el egy bostoni gyerekkórházba? Azt is muszáj:

Hogy minden idők egyik (ha nem a legjobb) tight endje? Azt is muszáj:

Na de most Bill Belichick, a New England Patriots vezetőedzője újabb hihetetlennek tűnő történettel gazdagította a Gronk-univerzumot, abból az alkalomból, hogy hősünk bekerült az NFL századik születésnapja alkalmából gründolt „minden idők álomcsapatába”.

Az edző kilenc évig dolgozott együtt Gronkowskival, de most bevallotta, nagyon kevésen múlt, hogy egyáltalán elkezdődjön a közös munka. „Rob egyfajta ugrás volt a sötétbe. A draft előtt eljött hozzánk látogatóba, ami rosszul sikerült. Bevittük egy szobába, aztán visszajöttem, ő meg aludt a földön. Nem tett rám valami nagyon jó benyomást – mondta Belichick. – Ó, anyám. Valahogy lassan indult minden. Arizonába ment, újoncként nem kezdett, a második éve tisztességes volt. Elkapott harminc passzt, erre hátsérülés miatt kihagyta a következő szezont. Majd a tervezettnél korábban jött a draftra. Nem sok lehetőségünk volt. Felcseréltünk érte, és kockáztattunk, hátha bejön. Úgy tűnik, nagyszerű munkát végzett.”

A Patriots összességében a 42. helyen vitte el Gronkowskit, aki 7861 elkapott yarddal, 80 touchdownnal és három aranygyűrűvel hálálta meg a törődést.

A Sport TV élőben követi nyomon az NFL 2019-es idényét.