Kevin Durant is elkapta a koronavírust • SportTV

Kevin Durant is elkapta a koronavírust

2020. 03. 17. 23:29    
Olvasási idő: < 1 perc

A Brooklyn Nets 4 játékosa, köztük a kétszeres bajnok, korábbi MVP és pontkirály koronavírus-tesztje is pozitív lett. A Nets sem a Utah Jazz-zel, sem a Detroit Pistons-szal nem játszott a közelmúltban.

Kevin Durant a Nets sajtónapján 2019 nyarán.. (Fotó: Getty Images)

„Mindenki legyen óvatos! Vigyázzon magára és legyen karanténban. Túl leszünk majd ezen” – mondta Kevin Durant Shams Charaniának, a The Athletic munkatársának. Tőle tudtuk meg, hogy Durant fertőzött, és hogy a körülményekhez képest jól van. Pedig a közelmúltban épp egy jó hírről számoltunk be az egyébként rehabját töltő játékossal kapcsolatban.

Magyar idő szerint fél 11 körül jelentette be sajtóközleményben a Brooklyn Nets, hogy négy játékosa fertőződött meg a COVID-19 néven is ismert koronavírussal. Egy játékosnak voltak tünetei, de a csapat által finanszírozott tesztek közül négy eredmény lett pozitív a koronavírusra. Mind a négyüket izolálták, és felügyelet alatt vannak.

Így már összesen hét NBA-játékosról tudjuk biztosan, hogy megfertőződött a koronavírussal.

Rudy Gobert és Donovan Mitchell a Utah Jazzből, Christian Wood a Detroit Pistonsból és a négy Brooklyn Nets játékos. Érdekesség, hogy a Nets nem játszott sem a Jazz-zel, sem a Pistons-szal a közelmúltban, viszont a Los Angeles Lakerst győzte le egy nappal azelőtt, hogy leállt a liga (március 10-én). A Lakers szerdán teszteli minden játékosát a Los Angeles Times információi szerint.