Shanahan elhagyta a meccstervet • SportTV

Shanahan elhagyta a meccstervet

2017. 01. 31. 09:50    
Olvasási idő: < 1 perc

Kalandosan kezdődött az Atlanta támadó koordinátorának, Kyle Shanahannek a Super Bowl hete. A liga ponterősebb támadóegységének vezetője ugyanis a reptéren elhagyta a vasárnapi meccsre aprólékosan összeállított taktikai tervezetet.

Hétfő este első alkalommal álltak rendelkezésre a csapatok a döntő helyszínén Houstonban. A nap elején úgy nézett ki, az alapvetően jó hangulatú rendezvényen lesz valaki, aki igencsak rosszul érzi magát, ez pedig Kyle Shanahan, aki a retéren nem találta hátizsákját, benne az általa irányított támadóegység teljes taktikai repetroárjával. A szakember csapata teljes biztonsági személyzetét a táska keresésére küldte, akik sikertelenül jártak, ugyanis egy földön hagyott hátizsákot kerestek. Az azonban nem a padlón hevert, hanem mint később kiderült, egy San Francisco-i újságíró, Art Spander véletlenül felkapta és magával vitte. Mintegy félórás őrület után a 40. Super Bowljára készülő, 78 éves Spander sűrű bocsánatkérések között vissza Shanahan táskáját. „Rettenetesen megrémültem, amikor ráébredtem, hogy nála van a számítógépem! ” – kommentálta az eseményeket az újságíró.

A Sport1-en február 5-én 22 órakor a Trash Talk Extrával vezetjük fel a Super Bowlt, majd éjféltől Houstonból élőben közvetítjük az Atlanta Falcons-New England Patriots nagydöntőt.