Nézd újra a 2019-es NFL-szezont! • SportTV

Nézd újra a 2019-es NFL-szezont!

Sport TV avatar Sport TV 2020. 03. 26. 12:10    
Olvasási idő: < 1 perc

Sportágtörténelmi időszak kezdődik a Sport TV-n. Először kaptunk arra engedélyt az NFL-től, hogy megismételjünk egy komplett szezont, azaz minden mérkőzést az alapszakasztól kezdve a rájátszáson át, újra képernyőre tűzzünk, és ezt fogjuk tenni.

A Vince Lombardi-trófea. (Fotó: Getty Images)

A koronavírus miatt szinte minden sorozatot, sporteseményt leállítottak a világon. A Sport TV-n sem láthatunk pillanatnyilag élő közvetítéseket, de igyekszünk olyan tartalmakkal megtölteni csatornáinkat, amik nézőinknek is örömet okoznak. Az NBA-szezon legjobb meccsei már futnak, olyanok is láthatók, amik nem is voltak korábban a Sport TV-n.

Bundesliga klasszikusok (és itt most nem a Bayern-Dortmund Klassikerre gondolunk csak) is láthatók lesznek a közelmúltból és a régmúltból egyaránt. Emellett a magyar érdekeltségű kézimeccseket is felidézzük a kézilabda BL-ből és EHF-Kupából.

Eddig egyvalami hiányzott a felsorolásból. Eddig. Az NFL.

Az NFL-szurkolók számára van egy jó hírünk. Idén nem kell februártól egészen augusztusig (előszezon) vagy szeptemberig (alapszakasz-rajt) várniuk, hogy NFL-meccset nézhessenek. Ugyanis az NFL-től először kaptunk engedélyt arra, hogy megismételjük a komplett szezont, minden meccset az eredeti kommentárral. Ez egyrészt újabb tartalom most a Sport TV-n, másrészt a nézők újranézhetik kedvenc meccseiket, harmadrészt lerövidíti a szünetet két szezon között.

Az első meccs a focicunamiban a 2019-es szezon nyitómeccse lesz pénteken este 19 órakor a Sport2-n, amelyen a Chicago Bears és Green Bay Packers játszott. Jövő pénteken 19 órától a Jacksonville Jaguars – Kansas City Chiefs, vasárnap 18:30-kor pedig a New England Patriots – Pittsburgh Steelers meccsek lesznek a Sport2-n.

Chicago Bears – Green Bay Packers: március 27., péntek, 19 óra, Sport2

Jacksonville Jaguars – Kansas City Chiefs: április 3., péntek, 19 óra, Sport2

New England Patriots – Pittsburgh Steelers: április 5., vasárnap, 18:30, Sport2