800 ezer dollárt ért Tom Brady élménycsomagja • SportTV

800 ezer dollárt ért Tom Brady élménycsomagja

2020. 04. 29. 16:25    
Olvasási idő: < 1 perc

Egy sporthírességek felajánlásaiból összehozott amerikai árverésen 23 millió dollár jött össze a koronavírus kárvallottjainak megsegítésére. A legnagyobb összeget, 800 ezer dollárt egy Tom Brady-élménycsomagért fizettek.

Egy amerikai jótékonysági árverés keretében Tom Brady jelentős összeget szedett össze a koronavírus kárvallottjai számára. A Tampa Bay Buccaneers újonnan szerződtetett quarterbackjének az #allinchallenge keretében összerakott élménycsomagja (utazás és jegy a mérkőzés, Brady meccsmeze és cipője, közös vacsora vagy gyakorlás) 800 ezer dollárért kelt el.

A második legnagyobb összegért Peyton Manning felajánlása (játék egy 18 lyukas golfpályán, majd közös étkezés, úgy, hogy legendás QB elutazik a nyertes által választott helyszínre, és az étkezés során még 10 haver étkezését is fizeti) kelt el. Eli Manningnek a Super Bowl XLVI MVP-címéért kapott Corvette-je 140 ezer dollárért kelt el, míg egy Shaquille O’Neal elleni 3-3 elleni kosármeccset 60 ezer dollárért vitt el egy lelkes sportszerető.

Az aukción több híresség is felajánlott tárgyakat, szolgáltatásokat, az összbevétel több mint 23 millió dollár volt.

Az árverés ötlete Michael Rubintól, a Philadelphia 76ers társtulajdonosától származik, és elsősorban az élelmiszer-ellátás területén próbál segíteni a rászorulókon.