A Packers az ország kedvence • SportTV

A Packers az ország kedvence

2017. 03. 30. 13:56    
Olvasási idő: < 1 perc

Lezárult 5 héten (fordulón) át tartó sorozatunk, melyben arra kerestünk választ: melyik az ország kedvenc NFL-csapata. A sorozatban végig kiemelkedő szavazatot behúzó Green Bay a döntőben sem talált legyőzőre.

A teljes sorozat alatt több, mint 30 ezer egyéni szavazó 160 ezer feletti szavazatot adott le, ezek közül magasan a legtöbbet a Green Bay Packers kapta. Arról lehet vitatkozni, hogy ezzel tényleg a Sajtfejűek-e az ország kedvencei, de az biztos: a leginkább elfogadott csapat az övék. Ehhez már csak egy kis szervezettség kellet, és a Packersnek nem is volt ellenfele a játékban. A második helyen (az összes szavazatot tekintve) a Pittsburgh kapta, de ez ebben a rendszerben csak a harmadik helyre volt elég. A döntőben vesztes, legtöbb párharcát szorosan megnyerő Seattle lett a második, míg Amerika Csapata, a Dallas „csak” a negyedik lett Magyarországon.
A végeredményt, és teljes ágrajzot itt tekinthetitek meg

[iframe width=”100%” height=”500″ frameborder=”0″ allowtransparency=”true” scrolling=”auto” src=”http://challonge.com/nflcsapat2017/module”]

Ez a játék véget ért, de már indul is az új, NBA-s szavazásunk, és ha nem veszítjük el a lelkesedésünket, illetve a ti a szavazókedveteket, akkor lehet nekfutunk majd ugyanennek NFL-játékosokkal is.