Tiéd lehet egy Barca-mez Messi aláírásával! • SportTV

Tiéd lehet egy Barca-mez Messi aláírásával!

2021. 05. 19. 04:24    
Olvasási idő: < 1 perc

Egyedi lehetőség azoknak, akiknek a Barcelona és a Messi név sokat jelent, egyben nagylelkű támogatás valakinek, aki nekünk jelentett sokat.

Pünkösd hétfőig lehet megszerezni azt a különleges relikviát, amit Lázár Bence családja bocsátott licitre a Soha ne add fel Lázár Bence emlékalapítvány nevében.
Barátunk és kollégánk egyik fontos öröksége az alapítvány, amelyet kimondottan Bence ötlete és szándéka alapján családja hozott létre a leukémiás betegek támogatására.

A mez az előző szezonban érkezett Magyarországra, a kézilabdázó Nagy László személyesen járt közben érte a katalán klubnál, általa került a hivatalos hazai mezre 15 játékos szignója. Lionel Messi mellett aláírta többek közt Busquets, Piqué, Jordi Alba, Griezmann, Luis Suarez, Umtiti, Sergi Roberto, Dembele, Rakitic, Vidal, Arthur és Semedo is.

Kell-e hangsúlyozni, hogy a Messi által aláírt Barca-mezek száma erősen limitált, és egyáltalán nem biztos, hogy a számuk a közeljövőben nem válik véglegessé…

A licit az Axioart oldalán zajlik, ott a Barcelona keresőszóval könnyen megtalálható, de elérhető erről a linkről is:

https://axioart.com/aukcio/2021-05-24/soha-ne-add-fel-Lazar-Bence-emlekalapitvany/reszletek

Aki teheti, segítsen továbbvinni Lázár Bence örökségét, támogassa az alapítványt akár adója 1%-ával, valamint figyelje az értékes mezliciteket az alapítvány Facebook-oldalán!