Indul a 100. NFL-szezon • SportTV

Indul a 100. NFL-szezon

2019. 09. 03. 09:06    
Olvasási idő: < 1 perc

Magyar idő szerint szeptember hatodikán a Chicago Bears – Green Bay Packers meccsel elkezdődik az NFL jubileumi, századik idénye, amit természetesen idén is a Sport TV közvetít.

Így néznek majd ki a labdák ebben a szezonban. (Fotó: Getty Images)

Jelentős jubileumhoz érkezett az NFL 2019-ben, az idei lesz a 100. NFL-szezon, amit természetesen Amerikában és szerte a világon megünnepelnek. Elég csak arra gondolni, hogy a mostani kiírásban az NFL-logó kiegészül egy jól látható 100-as felirattal. Mindenhol ezt használják majd a jubileumi évadban a labdától kezdve a stadionokon át mindenhol. Az 53. Super Bowl alatt kezdődött el hivatalosan a buli ezzel a reklámmal, amelyet a meccs alatt vetítettek le először és amelyben rengeteg egykori és sok jelenlegi NFL-sztár kapott szerepet:

Talán nem meglepő, hogy sokak szerint ez volt a legjobb Super Bowl-reklám 2019-ben…

Ami a szezont illeti: 16 héten át minden fordulóban lesz egy olyan találkozó, amivel felelevenítenek egy-egy klasszikus összecsapást/rivalizálást a múltból. Csak néhány példa: az idénynyitón (Chicago – Green Bay) a liga történetének legrégebb óta (1921) rivalizáló csapatai játszanak, a második körben hétfőn az első, televízióban is közvetített Monday Night Football-meccset idézik fel (New York Jets – Cleveland Browns), amit 1970. szeptember 21-én játszottak. További érdekesség: hogy a hetedik és nyolcadik fordulóban összecsapnak az első két Super Bowl résztvevői (Green Bay Packers – Oakland Raiders és Kansas City Chiefs – Green Bay Packers).

Egy kis kedvcsináló az új idényhez:

Ünneplésben nem lesz hiány, ahogyan közvetített mérkőzésekben sem, a Sport TV az alapszakaszból és a rájátszásból több mint 100 találkozót mutat majd meg élőben. A csúcspont pedig természetesen a február másodikán Miamiban megrendezésre kerülő Super Bowl LIV lesz. Faragó Richard és Kun Zsolt kommentálja a mérkőzéseket, a szakértői székben pedig Kovács Sándor, Bencsics Márk, Buday Zoltán, Udvardi Gyula és Herczeg Ádám foglal helyet.

A Trash Talk című műsorunk továbbra is minden csütörtökön jelentkezik, és ebben a szezonban is az amerikaifocival foglalkozik. A csapat idén is a műsorvezető Tőrös Balázsból, illetve Bencsics Márkból, Kovács Sándorból, Buday Zoltánból és Kun Zsoltból áll.

A szezonfelvezető adás az alábbi linken elérhető:

Cookie beállítások