Egy ördög tűnt fel a szenteknél • SportTV

Egy ördög tűnt fel a szenteknél

2019. 12. 27. 16:14    
Olvasási idő: < 1 perc

A botrányhős Antonio Brownnal bővülhet a New Orleans Saints amúgy is félelmetes támadógépezete.

Azt hittük, ebben az NFL-szezonban már nem kell még egyszer leírni Antonio Brown nevét, erre amerikai idő szerint péntek reggel kitetette ezt a képet az Instagram-oldalára, hozzátéve, hogy „Back to business”:

Fotó: https://www.instagram.com/ab/

Azaz a botrányhős elkapó úgy érzi, visszatér a buliba, méghozzá a New Orleans Saintsnél. Adam Schefter, az egyik legjobban értesült NFL-szakíró is megerősítette ezt a Twitterén. Brown már a Saints öltözőjéből is posztolt egy rövid videót.

A játékos és a már a playoffba jutott (igaz, még nem tudni, hányadik helyen) Saints még nem állapodott meg egymással, de sokak szerint ez már csak formalitás. Akkor pedig alaposan átalakulhatnak az erőviszonyok is. Merthogy Drew Brees személyében a New Orleansnak kiváló quarterbackje van, ráadásul a szezon legjobb elkapója, Michael Thomas is itt játszik, ebből Brownnal még a mostaninál is erősebb támadógépezet jöhet létre.

Brown mozgalmas őszt tudhat maga mögött. Előbb kikényszerítette, hogy a Pittsburgh Steelers elcserélje, majd balhéi miatt az Oakland Raiders még a szezon kezdete előtt kivágta. Az elkapó rövid időn belül aláírt a New England Patriotshoz, játszott is egy meccset, de szexuális zaklatás vádja miatt itt is hamar kitelt a becsülete. Ha játszani akar, nem elég megegyeznie a New Orleansszal, Roger Goodellnek, az NFL komisszárjának is engedélyt kell adnia a játékra.

A Sport TV élőben követi nyomon az NFL 2019-es idényét.