Ricsiék őrült ételkvíze a Super Bowlon – Amerika is felfigyelt rá • SportTV

Ricsiék őrült ételkvíze a Super Bowlon – Amerika is felfigyelt rá

2020. 01. 31. 13:12    
Olvasási idő: < 1 perc

A Super Bowl első hivatalos sajtónapja még a lazaságról és a humorról szól, és az oldott hangulatban minden évben az őrült kérdéseké főszerep. Ezt lovagolta meg a Sport TV stábja (Faragó Richard, Buday Zoltán és Gallai László), és ételkvízt tartottak a játékosoknak. Természetesen az amerikai sajtó is felfigyelt az akcióra.

Korábban a New York Times és az ESPN is foglalkozott már Faragó Richarddal és a magyar közvetítésekkel, idén például az ABC News számolt be arról az akcióról, amit a hétfői, vicces kérdések éjszakáján szervezett Miamiban a Sport TV csapata.

Egy egyszerű kérdést tettek fel a játékosoknak különleges magyar ételekkel kapcsolatban: Szerintük melyik nem egy különleges magyar étel?

A) Kakashere pörkölt

B) Disznóvér hagymával

C) Sült farkasmáj

D) Körömpörkölt

Természetesen a „C” a kakukktojás, de ezt a játékosok vajon tudták-e?

Picit elakadt a srácok szava, de hosszú gondolkodás után tippeltek. Ilyen eredménnyel:

Faragó Richard, Buday Zoltán és Gallai László vasárnap utazott ki Miamiba, és egész héten videóblogokkal jelentkezik a stáb, például mindenféle konyhát kipróbálnak:

Az 5. nap, amikor Buday Zolinak nem jut eszébe Jennifer Lopez neve.

A 4. nap, amikor majdnem kérdezhettek a magyarok Roger Goodelltől (ja, nem!):

A 3. nap, ami a Média Partyval zárul:

A 2. nap, amin a kajateszt is volt:

Az 1. nap az utazásról és a „Kedvenc csapatomat közvetítem a Super Bowlon” téma körbejárásával:

Az 54. Super Bowlon a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers csap majd össze. Faragó Richard 14. Super Bowljára készül, és épp abba a városba tért vissza, ahonnan 2007-ben először közvetítette a helyszínről a finálét. A Halftime Show-ban ezúttal Shakira és Jennifer Lopez szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

A Sport1-en 22 órakor kezdődik a Super Bowl-közvetítésünk, előbb egy Trash Talk Extrában felvezetjük a mérkőzést, majd éjféltől a Hard Rock Stadiumé a szó.