Királya vagy királynője lesz a karanténnak? - Fodor Csenge vs Dombi Tibi • SportTV

Királya vagy királynője lesz a karanténnak? – Fodor Csenge vs Dombi Tibi

Sport TV avatar Sport TV 2020. 06. 20. 09:16    
Olvasási idő: < 1 perc

A fináléjához érkezett a Sport TV sportolók számára kiírt otthoni vetélkedője, a KaranténKirály. A döntőben a Győri Audi ETO KC kiválósága, Fodor Csenge, és a Debrecen labdarúgócsapatának korábbi ikonja, Dombi Tibor találkozik.

A DÖNTŐ.

Egy elképesztő fináléval zárul a Sport TV 15 részes, KaranténKirály című vetélkedője, amelyben az elmúlt két hónapban kiváló magyar sportolók versengtek a legkülönfélébb otthoni feladatokban. A műsort a koronavírusjárvány miatti karantén ihlette, és hosszú heteken át jelentett kiváló szórakozást a sportok szerelmeseinek. A nézők, ha már a pályán nem láthatták kedvenceiket, legalább ilyen formában szurkolhattak nekik. A sportolóknak pedig volt miben versengeniük, mivel a versenyek leállása és a korlátozott edzéslehetőségek miatt tele voltak energiával.

Úgy hozta a sors, hogy királya és királynője is lehet a sportolók között a karanténnak, mivel a Győri Audi ETO KC fiatal tehetsége, Fodor Csenge és a Hortobágy Gepárdja, azaz Dombi Tibor jutott el a végső megmérettetésig.

Így jutottak a döntőbe:

Fodor Csenge a nyolcaddöntőben a Fradi kézilabdázóját, Klivinyi Kingát búcsúztatta, majd a negyeddöntőben egy szintén válogatott kézilabdázót, a veszprémi Ligetvári Patrikot múlta felül, az elődöntőben pedig a korábbi válogatott labdarúgó, Torghelle Sándor volt az áldozata.

Dombi Tibor előbb a magyar amerikaifoci-válogatott irányítóját, Bencsics Márkot, majd a Telekom Veszprém és a magyar kézilabda-válogatott karmesterét, Lékai Mátét győzte le. Az elődöntőben pedig Szuper Levente sem tudott megálljt parancsolni neki.

A döntőben is láthatunk néhányat a megszokott feladatok közül, de a videókkal kapcsolatban a finalisták azt a különleges küldetést kapták, hogy egy általuk választott filmjelenetet kellett eljátszaniuk. A jelenetekben mellékszereplőként feltűnik Fodor Csenge párja, a magyar válogatott és a Dunaszerdahely labdarúgója (aki maga is versenyző volt a KaranténKirályban), Vida Máté, illetve Dombi Tibor jóbarátja, egy másik debreceni legenda, Madar Csaba is. Talán azt már mondani sem kell, hogy ezeket a videókat is Scherer Péter pontozza majd.

A finálé házigazdája ezúttal is Petur András lesz, aki a saját erkélyéről instruálja majd a két kiválóságot.

Karanténkirály – Fodor vs Dombi (döntő): június 20., szombat 17:45, Sport1