Legutóbbi frissítés 2017. január 05. 09:09
NFL

Levélben ajánlom! bezár

A Giants +25-ben hangolt a -15-re

Fotó: twitter.com/JustinWitmondt

A napsütötte Floridában melegített a Green Bay-i tundrára a New York Giants elkapósora.

A New York Giants wide receiverei egy kisebb miami yachttúrával, valamint egy többek között a hajótulajdonos Justin Bieberrel átbulizott éjszakával ünnepelték meg a Washington Redskins elleni győzelmet, illetve az NFL-alapszakasz végét. Victor Cruz egy képet is posztolt az esemény még vállalható részéről, amit idővel törölt, de hát a közösségi média addigra már vidáman felkapta az ügyet. Az ESPN egyenesen Eli Manninget kérdezte, mit szól „célpontjai” turnéjához. Meglehetősen szarkasztikus válasz érkezett: „Csapatként mindig is büszkék voltunk arra, hogy jól felkészülünk. Ezért aztán amikor megláttam ezeket a képeket, kicsit csalódott lettem, mert látható, hogy a srácok nem pakoltak be akkurátusan. Nem vittek inget, mindannyian hosszú nadrágban vannak, sehol egy rövidgatya vagy egy papucs… Csalódtam bennük, hogy így csomagoltak és nem készültek fel a helyzetre.”
A srácoknak a hétvégén a csomagolásra még több gondot kell fordítaniuk, hiszen a mostanság 25 fokos Floridából hirtelen a mínusz 15 fokos Green Baybe röpülnek, elvégre vasárnapa  playoff első körében Green Bay Packers–New York Giants mérkőzést rendeznek.

(Sport TV)

A Sport2-n szombaton 22 órától a Houston Texans-Oakland Raiders, vasárnap 2:00-tól a Seattle Seahawks-Detroit Lions, 19 órától Pittsburgh Steelers-Miami Dolphins, 22:30-tól pedig a Green Bay Packers-New York Giants mérkőzést közvetítjük élőben.

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!