"Brady minden idők legjobbja" • SportTV

„Brady minden idők legjobbja”

2017. 02. 25. 12:16    
Olvasási idő: < 1 perc

Aaron Rodgers kijelentette, Tom Brady minden idők legjobb quarterbackje az NFL-ben.

Tom Brady már tett egy gesztust Aaron Rodgers felé, amikor elárulta, ha kell, fennmarad a Green Bay Packers meccse miatt, csak hogy élvezhesse Rodgers játékát. Most pedig Rodgers nyilatkozott elismerően kollégájáról. A New England Patriots quarterbackjével kapcsolatban természetesen a kiindulási pontot az Atlanta Falcons ellen 3-28-ról megnyert Super Bowl jelentette.
„Szurkolói szempontból nagyszerű mérkőzés volt, és nagyszerű volt látni, hogy Tom újra megmutathatta valódi nagyságát. Ugyanakkor azt gondolom, nem is kellett volna nyernie ahhoz, hogy tudjuk, ő minden idők legjobbja. Viszont ezzel a meccsel újabb darab került bele a hagyatékába” – fejtegette Rodgers.
A Green Bay ásza nem feledkezett meg Matt Ryanről, a vesztes csapat QB-járól sem: „Együttéreztem Matt-tel. Az évek során volt alkalmam megismerni, fantasztikus srác. Hihetetlen, megérdemelt MVP-címmel záruló alapszakaszt futott, a Super Bowlon a csapatával 28-3-ra vezetett, és szerintem aki látta, azt gondolta, az Atlanta mindjárt megkapja a bajnoki gyűrűit.”

(Sport TV)