Melyik lesz a kedvenc NFL-csapat? - 2.forduló • SportTV

Melyik lesz a kedvenc NFL-csapat? – 2.forduló

2017. 03. 02. 13:04    
Olvasási idő: 2 perc

Óriási érdeklődést hozott a Trash Talk által indított szavazás, melynek végén azt szeretnének megtudni melyik Magyarország kedvenc NFL-csapata.

Arról nem nyitnánk vitát, hogy igazságos-e a kiírás, vagy sem, hiszen egyik sem az, és mindegyik az. A szurkolók millió taktikával segíthetik csapatukat, vagy éppen legnagyobb ellenfelük ellenfelét, vagy saját csapatuk számára a folytatásban könnyebnek ítélt ellenfelet, vagy ki tudja hány féleképpen lehet, érdemes leadni a szavazatot a párosításokra.

Az 1. fordulóban brutál mennyiségű, 7,600-nál is több szavazat érkezett. A legtöbb szavazatot a Green Bay Packers kapta, szám szerint 5,512-at, de azt is megjegyeznénk, hogy az ellenfelük a Patriots csoportriválisa, a New York Jets volt, amely 1,119 vokssal az első kör leggyengébb eredményét produkálta. Kiemelkedőt hozott a Pittsburgh (5,187) és az Atlanta (5,024) is.

A New England az első körben kemény ellenfelet, a sokszoros bajnok San Francisco 49erst kapta, és végül 1,700-nál is több szavazatot vert ellenfelére. A Pats a következő körben a viszonylag szoros meccset játszó Baltimore-ral találkozik. A Ravens több, mint 400 szavazattal verte a Washington, amely különbség ebben a szakaszban kifejezetten szorosnak számít, csak egy páros hozott ennél kisebb különbséget, az viszont igen kemény küzdelem volt. A Denver Broncos szinte végig vezetett a Minnesotával szemben, de a két csapat között ritkán volt 40-nél nagyobb a különbség. A vége 3,155-3,111 lett a Broncos javára, itt politikai választás esetén biztos lenne az újraszámlálás.

Végül egy kis személyes. Sanyi Chicagója az első fordulóban elvérzett. Ricsi Chiefse túl nagy falat volt, most jöhet Höri Indianapolisa.

A második forduló már el is indult, nagyon várjuk a Green Bay-Oakland, Dallas-Denver, Seattle-New Orleans meccseket.

Szavazni itt tudtok:

[iframe scrolling=”auto” allowtransparency=”true” src=”//trashtalkhu.polldaddy.com/s/kedvenc-nfl-csapat-2-forduló?iframe=1″ height=”540″ frameborder=”0″ width=”100%”]View Survey


a szavazás állását pedig itt követhetitek nyomon
(fontos megjegyezni, hogy az oldal nem frissül automatikusan, de napjában többször is frissítjük, hogy ne nagyon maradjatok le)
[iframe src=”http://challonge.com/nflcsapat2017/module” scrolling=”auto” allowtransparency=”true” height=”1050″ frameborder=”0″ width=”100%”]