Kedvenc NFL-csapat: itt a döntő! • SportTV

Kedvenc NFL-csapat: itt a döntő!

2017. 03. 23. 12:17    
Olvasási idő: < 1 perc

Eljött az ideje a Sport TV első Super Bowljának, hiszen döntőjéhez érkezett szavazásunk, melyben keressük Magyarország kedvenc NFL-csapatát. A finálét az a két csapat vívja egymással, melyek szurkolói a legjobban mozgósították erejüket, a Green Bay Packers és a Seattle Seahawks.

Az elődöntőben ismét bruál mennyiségű szavazat érkezett. Meglepetésre az a párharc hozta a simább összecsapást, amit szorosabbra várhattunk az előzetes számok alapján. A Packers azonban itt sem kegyelmezett, óriási fölénnyel, több, mint ezer szavazattal ütötte el a döntőtől a Pittsburghöt. A másik ágon egy darabig nagy csatát vívott egymással a Seattle és a Dallas, de itt is gyorsan kiderült: Amerikai csapata nem lesz Magyarország csapata, legalábbis 2017-ben nem.

A Cowboys és a Steelers a bronzéremért, a Packers és a Seahawks az ország kedvenc csapat címért megy.

Szavazni március 30., délig lehet itt

[iframe frameborder=”0″ width=”100%” height=”500″ scrolling=”auto” allowtransparency=”true” src=”//trashtalkhu.polldaddy.com/s/kedvenc-nfl-csapat-döntő?iframe=1″]&amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;a href=”//trashtalkhu.polldaddy.com/s/kedvenc-nfl-csapat-d&amp;amp;amp;amp;amp;ouml;ntő”&amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;View Survey&amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/a&amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;
a szavazás állását pedig itt követhetitek nyomon (fontos megjegyezni, hogy az oldal nem frissül automatikusan, de napjában többször is frissítjük, hogy ne nagyon maradjatok le)
[iframe src=”http://challonge.com/nflcsapat2017/module” width=”100%” height=”1050″ frameborder=”0″ scrolling=”auto” allowtransparency=”true”]