Perelné a Bearst egy Packerses • SportTV

Perelné a Bearst egy Packerses

2017. 06. 20. 09:09    
Olvasási idő: < 1 perc

Russell Beckham, wisconsini lakos perrel fenyegeti a Chicago Bearst, amely nem engedte, hogy Green Bay szettben jelenjen meg a szezonbérleteseknek rendezett pályabejáráson.

Beckham Packers-szurkoló, Wisconsinban lakik, mégis 5 személyre szóló bérlete van a Bears stadionjában, a Soldier Fielden, így jogosult olyan rendezvényeken részt venni, mint például egy mérkőzése előtti, bérleteseknek szervezett pályabejárás. A bökkenő ott kezdődött, hogy Bechkam ezt Green Bay szurkolói szettben próbálta megtenni, a helyi rendezők pedig nem ezt nem engedték neki. A felháborodott szurkoló hosszasan levelezett a Bearsszel, sőt Roger Goodellnek is megírta sirámait.

A beadványban a felháborodott szurkoló hosszasan fejtegeti, hogy korábban kétszer is beengedték Packers-mezben a hasonló rendezvényekre, a Chicagónak pedig semmi joga megtiltani ezt neki. Levelében jelzi, hogy a Bearsnek nincs joga felülírni az NFL szabályzatát, amely sehol nem tiltja az ehhez hasonló dolgokat, majd áttér arra, hogy különben is, a Packers után a Bears a második kedvenc csapata. Beckham azt írta, amennyiben a Chicago nem változtat hozzáállásán, polgári pert indít az ügyben. A Bears eddig még nem reagált a fenyegetésre.