Rodgerst műteni kell • SportTV

Rodgerst műteni kell

2017. 10. 17. 13:34    
Olvasási idő: < 1 perc

A Green Bay Packers vezetőedzője bejelentette, meg kell műteni a csapat irányítóját, Aaron Rodgerst, akinek talán az egész idénye is befejeződött.

Mike McCarthy, a Green Bay Packers vezetőedzője bejelentette, Aaron Rodgers sérülése annyira súlyos, hogy csak műtéttel lehet segíteni rajta. A Packers quarterbackjét Anthony Barr, a Minnesota Vikings linebackerje „ütötte” ki, a találkozó végeredménye kulcscsonttörés lett. Azt még nem tudni, hogy Rodgers mennyi időre esik ki, de simán benne van, hogy legközelebb csak a 2018-as alapszakaszban látjuk majd őt dobálni. „Talán véget ért számára az idény, de ezt majd csak a beavatkozás után tudjuk pontosan megmondani” – jelentette ki McCarthy.
A Green Bay jelenleg 4 győzelemmel és 2 vereséggel áll, Rodgers kiesésével jelentősen csökkentek a rájátszásba jutási esélyei. A csapat keretében nincs minőségi csereirányító, a Vikings ellen beszálló Brett Hundley mellé a minap felhozták ugyan a gyakorló keretből Joe Callahant, de azért egyikük sem megnyugtató megoldás.

(Sport TV)