Sankó és az Eagles titkai • SportTV

Sankó és az Eagles titkai

2017. 11. 02. 16:24    
Olvasási idő: 2 perc

Ének, zene, rajz: a Trash Talk bebizonyítja, az általános iskolai készségtárgyakat sem felejti el. Ezekből minden előkerül a csütörtöki műsorban, többek között DeShaun Watson, a Philadelphia Eagles és a szenvedő NBA-sztárok mellett.

Volt már, aki a Trash Talkon keresztül indult el a világhírnév felé, most újabb jelöltünk lesz. Eddig ugyanis senki sem tudta igazából megfejteni, mi a Philadelphia Eagles szenzációs NFL-rajtjának titka, most Kovács Sándor odaáll az elemző berendezés elé, aztán nekiáll. Rajzol, teker, elemez – felkészülnek a videomegosztók!
De Sankónak ezzel még nem ér véget a csütörtökje, hiszen DeShaun Watsonról is mondania kell valamit. Elsősorban azt, hogy számított-e tőle ilyen szintű játékra. A Houston Texans quarterbackje osztotta ki a legtöbb TD-passzt az idényben, csapata 3-4-es mérleggel még nincs reménytelen helyzetben a rájátszást illetően (és ha a fél védelme nem dőlt volna romba, akkor mit írnánk…), így illik vele foglalkozni.
Ahogyan azzal is, hogy a szezon előtt minden NBA-szakértőnk azt mondta, senki és semmi sem állhat egy Golden State Warriors–Cleveland Cavaliers nagydöntő útjába. A közhelyeket ismerjük, hogy majd a playoffban, meg hogy a végén kell odatenni magunkat, ettől még rögzítsük: a két csapat közül jelenleg csak az egyik áll rájátszásba jutást érő helyen, az összesített mérlegük pedig 50 százalék. Úgy, hogy a Cleveland nem győzi számolni a 10 pontnál nagyobb különbségű vereségeit, a Golden State meg már kétszer is kikapott a korábban bevehetetlennek hitt Oracle Arenában.
Nyugi, ezen kívül elszidjuk majd a detroiti közönséget, amelynek mindegy, hogy a Pistons csarnoka a városon kívül vagy belül van, nem jár meccsre; Dávid Kornél a Milwaukee Bucksról, New Yorkba tolt helyőrségünk, a Kun Zsolt, S. Kovács Ádám pedig a UFC legújabb gálájáról szolgáltat exkluzív híradót; a New York Giants kapcsán két hazai rajongó cserél majd eszmét, akik közül az egyik még dalra is fakad.

(Sport TV)

A Trash Talk című talk-show-nkkal 20 órától jelentkezünk a Sport1-en.