Megvan, miért maradt ki Butler! • SportTV

Megvan, miért maradt ki Butler!

2018. 03. 15. 19:36    
Olvasási idő: < 1 perc

Malcolm Butler elmondta, a New England Patriotsnál senki sem indokolta meg, miért maradt ki az idei Super Bowl-keretből, de azt gondolja, a döntésnek köze lehet a vélt vagy valós betegségéhez, illetve az ezzel összefüggő kórházi látogatásához.

Malcolm Butler először beszélt arról, hogy miért maradt le a Philadelphia Eagles elleni Super Bowlról – de sokkal okosabbak nem lettünk… „Nem indokolták meg, miért maradtam ki. Azt hiszem, az lehetett az egész alapja, hogy betegnek éreztem magam. Emiatt mentem be a kórházba. Ott meg talán azt gondolták, nem leszek teljesen egészséges a meccsig” – mondta a cornerback, aki a nagydöntő idején még a New England Patriots játékosa volt, az új szezonban viszont már a Tennessee Titanst erősíti.
Butler azt is elmondta, nem haragszik Bill Belichick vezetőedzőre, amiért kihagyta, hiszen neki korábban sokszor szerencséje volt a hasonló jellegű váratlan döntésekkel. „Gyorsan túltettem magam az eseten. A múltat nem lehet megváltoztatni. Mindig is tudtam, hogy még nagy jövő áll előttem” – fejtegette a játékos.
A Boston Heraldnak adott interjúból az is kiderült, Tom Brady a döntő után többször is érdeklődött nála, és még az új szerződése aláírása előtt is intenzíven foglalkoztatta a sorsa. „Többször is felhívott, mielőtt aláírtam volna a Titanshoz. A Super Bowl után is gyakran telefonált, aggódott értem. Folyamatosan kérdezgette, hogy vagyok, hogy megy a sorom” – jegyezte meg Butler, aki a Titansnál öt év alatt 61 millió dollárt keres, amivel az NFL egyik legjobban kereső cornerbackje lesz.

(Sport TV)