Legutóbbi frissítés 2018. május 21. 15:57
NFL

Levélben ajánlom! bezár

Brady nem kezdi el az edzéseket

Fotó: GETTYIMAGES

Tom Brady az idén egyetlen önkéntes alapú, de szervezett csapattevékenységen sem vesz részt a tavasszal a New England Patriotsnál.

Az ESPN értesülései szerint Tom Brady nem vesz részt a New England Patriots által hétfőtől szervezett csapattevékenységeken (OTA, amelynek keretében gyakorlások, csapatgyűlések, csapatépítő tréningek is lezajlanak). A quarterback korábban rendszeres résztvevője volt ezeknek az önkéntes alapú programoknak, az idén azonban a csapat összes szünidei programját kihagyta.
A 40 éves Brady már korábban jelezte, hogy az idei offseason messze nem lesz olyan sűrű számára, mint a korábbiak. Sokkal több időt akar a családjával tölteni, emellett a pihenésre is figyel, hogy „valóban megfiatalodva” térhessen vissza a 2018-as idényt megelőző hivatalos edzőtáborba. Josh McDaniels, a Patriots támadóegységének koordinátora május 11-én úgy nyilatkozott, szeretné, ha minden játékosa ott lenne a mostani gyakorlásokon, de most az is kiszivárgott, megérti a QB döntését, hiszen ezek az alkalmak abszolút önkéntes alapúak.
Brady április végén Kaliforniában jelentette be, hogy a 2018-as idényben is játszani fog a New England Patriotsban.

(Sport TV)

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!