Le'Veon Bell folytatja a sztrájkot • SportTV

Le’Veon Bell folytatja a sztrájkot

2018. 09. 08. 22:35    
Olvasási idő: < 1 perc

Legjobb futója, Le’Veon Bell nélkül kénytelen kiállni a Pittsburgh Steelers a Cleveland Browns elleni idénynyitón. A running back ugyanis nem hajlandó pályára lépni.

Eldőlt, hogy Le’Veon Bell önkéntes száműzetése nem ér véget, a Pittsburgh Steelers running backje a komplett felkészülési időszakot követően az alapszakasz nyitányát is kihagyja. Bell nem tudott megegyezni egy hosszú távú szerződésről a Steelersszel, az egymást követő második évben pedig nem hajlandó franchise tag alatt játszani. És úgy tűnik, ez a preseason után a „rendes” idény meccseire is igaz, hiszen nem szállt fel a csapatbuszra, ami a Cleveland Browns elleni idegenbeli mérkőzés előtt a reptér felé indult. A 26 éves játékos szerződése a szezon végén jár le a Steelersnél.

Bell több mint 850 ezer dollárt bukik azzal, hogy kihagyja a találkozót, a Pittsburghnek pedig James Connert kell bevetnie kezdőként running back pozícióban. Connernek a mostani lesz a második NFL-idénye, az elsőben 14 mérkőzésen 32 kísérletből 144 yardot futott – touchdown nélkül.